Vergés: “Amb la compra dels hospitals de Reus i Móra enfortim el sistema de salut de Catalunya”

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha visitat aquest dimarts, 4 de juliol l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i l’Hospital Comarcal de Móra. La visita es realitza després que el passat 20 de juliol tingués lloc l’acte de la compravenda de l’hospital reusenc per part de l’Entitat de Dret Públic (EDP) Salut Hospital Sant Joan de Reus – Baix Camp i el traspàs de l’empresa gestora del centre de la Ribera d’Ebre cap a l’EDP Salut Terres de l’Ebre.

En la seva visita al centre reusenc, Vergés ha vist part de les instal·lacions com la nova àrea d’unitat de cures intensives per donar suport a una possible segona onada d’ingressos per la covid-19 així com la unitat de cures intensives del centre.

Vergés ha assenyalat en la seva visita a Reus que: “ser a l’Hospital Sant Joan de Reus avui és la culminació d’enfortir el sistema de salut de Catalunya, d’enfortir la sanitat pública. Hem culminat un compromís amb la creació l’EDP Sant Joan de Reus, cent per cent pública”.

Així mateix, a la tarda ha visitat l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. Vergés s’ha reunit amb la junta facultativa en format presencial i telemàtic on ha pogut compartir amb els professionals els projectes de futur del centre, com la remodelació de l’àrea quirúrgica, de parts i reanimació. Aquest projecte plantejat en el pla d’inversions del centre pot arribar a suposar una inversió de 3 milions d’euros.

Posteriorment, la consellera s’ha reunit amb el comitè d’empresa amb qui també ha compartit els projectes de futur i ha fet palès el fet d’acomplir els compromisos que des del departament es van adquirir a principis de mandat.

En la seva visita al Hospital Comarcal de Móra d’Ebre Vergés ha afirmat que: “amb la creació de l’EDP Salut Terres de l’Ebre tenim el repte de fidelitzar tots els professionals de diferents nivells. A més, l’empresa es crea per gestionar la salut del territori amb un treball en xarxa i una millor relació entre primària i hospital, amb una bona integració”.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies