Trenta anys de la Unitat de Medicina de l’Esport de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus

La vida avança ràpidament, i més en els passadissos d’un hospital on la jornada laboral comença, però gairebé mai se sap quan acaba. L’objectiu principal és atendre amb la màxima professionalitat els pacients. Aquesta és la fórmula que empra des dels seus inicis la Unitat de medicina de l’esport de l’Hospital universitari Sant Joan de Reus. Enguany celebra tres dècades de servei i dedicació. Va estrenar-se el juny de 1989, en un petit espai de l’IMAC a la casa Rull, des d’on va passar a l’actual antic Hospital del mateix carrer de Sant Joan. Actualment, és al nou centre sanitari.

Font: Reus Digital El doctor Luís Franco ens obre les portes del seu despatx. És el responsable de la unitat des del primer dia. També hi figura des del principi el doctor Francico Rubio. La doctora Paola Ugarte, la infermera Pilar Rojón i l’administrativa Àngels Riera completen l’equip. Sovint, el servei necessita el suport de treballadors d’altres àrees. “Sense les col·laboracions quedaríem coixos o parcialment limitats, però tenim la sort d’estar en un gran hospital i juntament donem un servei òptim. Busquem fer-ho el millor possible per als pacients i esportistes”, destaca Franco en una entrevista al darrer Fot-li Esports!, de LANOVA Ràdio.

El contingut complet d’aquesta informació es pot consultar a l’enllaç següent:http://reusdigital.cat/noticies/esports/tres-decades-datencio-sanitaria-esportiva-de-qualitat

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies