Taula informativa amb moitu de la celebració de la 7a Jornada Mundial de Prevenció de les Nafres per Pressió

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha instal·lat una taula informativa, a l’entrada principal del centre, amb motiu de la celebració de la setena Jornada Mundial de la Prevenció de la Nafres per Pressió. Les nafres per pressió són una lesió de la pell en les zones del cos on l’os pressiona la pell contra una superfície exterior. Es poden desenvolupar en un període de temps curt i poden trigar a cicatritzar i tenir un gran impacte en la vida diària de la persona afectada, que pot veure restringides les activitats quotidianes mentre la nafra es cicatritza.

Els pacients que més acostumen a patir aquest tipus de ferides són els malalts crònics i enllitats perquè, en la majoria d’aquests casos, no es poden recol·locar tot sols si hi ha una pressió, i les zones d’ulceració més freqüents són els ossos del maluc, els talons i la part inferior de l’esquena, a l’alçada del sacre.

Jornades com la d’avui serveixen per informar a la població dels efectes que pot tenir patir nafres per pressió i de les mesures preventives que cal tenir en compte com tenir cura de la pell, realitzar canvis posturals i utilitzar superfícies especials.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies