Residència d’Avis Lo Parralet de Vandellòs

La Residència d’Avis Lo Parralet de Vandellòs ofereix un servei d’acolliment residencial, amb caràcter permanent o temporal, i d’assistència integral, adreçat a persones grans que no tenen un grau d’autonomia suficient per realitzar les activitats de la vida diària, que necessiten supervisió constant i que tenen una situació sociofamiliar que requereix la substitució de la llar. El servei s’adapta al grau de dependència de les persones usuàries.

La titularitat d’aquest centre és municipal, pertany a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Està gestionat per la Fundació per a l’Atenció Social del Grup Sagessa.

La residència té una capacitat de 15 places subvencionades per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

La nostra missió
Oferir un entorn substitutiu de la llar adequat i adaptat a les necessitats de les persones grans per mantenir el nivell de capacitats, prevenir i recuperar, si cal, el grau d’autonomia; estimular el progrés personal i la sociabilitat, oferint oportunitats d’autorealització, de relació i de desplegament de capacitats i habilitats i mantenir i promoure els contactes amb l’entorn natural dels residents i les bones relacions amb els seus familiars.

Serveis
Els usuaris disposen d’atenció a les activitats de la vida diària, atenció a la salut, atenció psicològica, disposició de la xarxa de serveis i recursos socials, teràpia ocupacional, activitats socioculturals i de lleure, servei de rehabilitació i fisioteràpia, bugaderia i menjador.

Funcions opcionals

  • Podologia
  • Perruqueria
  • Servei religiós
  • Transport adaptat per a sortides exteriors -en cas dels residents-

Els horaris de visita són de 10 a 13 h i de 15.30 a 20 h

Horari d’atenció al públic

  • Treballador/a Social: dilluns i dimecres de 12.30 a 14.30 h
  • Responsable Assistencial: de dilluns a divendres de 9 a 12 h

Responsable assistencial
Cinta Gas Lluís
cgas@grupsagessa.com

Contacteu
Residència d’Avis Lo Parralet de Vandellòs
cdvandellos@grupsagessa.com
Carrer del Dr. Alfredo Simón, 2
43891 Vandellòs
Telèfon: 977 824 116

Pàgina de Facebook: @residencia.avis.loparralet.vandellos

 

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies