Residència d’Avis Horts de Miró

La Residència d’Avis Horts de Miró, equipament de titularitat municipal gestionat per l’Ajuntament de Reus a través de la Fundació Educativa i Social, es va inaugurar el 17 de gener de 2020.

El centre ocupa la segona, tercera i quarta planta de l’edifici situat entre els carrers de Maria Antònia París i Aiguanova; i disposa de 34 habitacions (58 llits), 17 habitacions per planta, de les quals 12 són dobles i 5 individuals. A més acull 20 places de centre de dia. A la planta baixa de l’edifici hi ha el Centre d’Atenció Primària Horts de Miró.

L’obertura de la residència i del centre de dia va comportar la contractació de professionals de diferents especialitats, tant d’atenció directa (Gerocultors, Treball social, Educador social Terapeuta ocupacional Psicòleg Infermeria, Fisioteràpia, Servei Mèdic) com d’atenció indirecta (Neteja, Bugaderia, Manteniment, Porteria i Direcció).

 

Descripció de l’edifici

Al soterrani hi ha els serveis generals de l’edifici com cuina, bugaderia, magatzem general, vestidors de personal i sales d’instal·lacions. A la planta baixa s’hi troba l’accés principal de la residència. A la segona planta tenim el menjador general de la residència, la sala d’estar del centre i serveis específics com són les sales de podologia, perruqueria, sala de gimnàs/rehabilitació, sala de teràpia ocupacional i vestidors dels usuaris del centre de dia. A les plantes tercera i quarta, que són iguals, hi ha les habitacions dels residents, sala d’estar i de bany assistit.

 

Directora

M. José Sabaté

mjsabate@grupsagessa.com

 

Contacteu

Residència d’Avis Horts de Miró

C/ Antonia Maria París, 10

43204 Reus

Pàgina de Facebook: @ResidenciaAvis.HortsMiroReus

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies