Residència d’Avis ‘El Vilar’ de la Selva del Camp

La Residència per a gent gran “el Vilar” de la Selva del Camp, és una residència assistida propietat de la Fundació Publica “el Vilar” i gestionada pel grup Sagessa.

La Residència va iniciar la seva activitat el dia 06 d’agost de 2003. Disposa de 55 places de Residència, de les quals 26 són públiques i la resta privades, i 20 places de Centre de Dia públiques integrades en totes les activitats de la Residència. Les habitacions de que disposa la Residència són 34, 13 d’individuals i 21 dobles.

El personal que presta els seus serveis en aquesta residència, és personal contractat per la Fundació per a l’Atenció Social. La residència “el Vilar” disposa de tots els serveis propis, i, per tant, de tots els serveis generals, cuina, bugaderia i neteja.

Els professionals assistencials que presten els seus serveis a la Residència són els següents: gericultors, DUI, psicòloga, terapeuta ocupacional, animadora, fisioterapeuta i metge. Com a serveis opcionals s’ofereixen perruqueria i podologia.

 

La nostra missió

Oferir un entorn substitutiu de la llar adequat i adaptat a les necessitats de les persones grans per mantenir el nivell de capacitats, prevenir i recupera, si cal, el grau d’autonomia; estimular el progrés personal i la sociabilitat, tot oferint oportunitats d’autorealització, de relació i de desplegament de capacitats i habilitats i mantenir i promoure els contactes amb l’entorn natural dels residents i les bones relacions amb els seus familiars.

 

Responsables

 

Contacteu

Residència d’Avis de la Selva del Camp
ra.elvilar@grupsagessa.com
C. del Vilar, 2
43470 La Selva del Camp
Tel. 977 845 640
Fax 977 844 266

Pàgina oficial de Facebook 

 Descarregar el díptic de la Residència d’Avis El Vilar de la Selva del Camp

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies