Residència d’Avis “Casa del poble” del Perelló

La Residència d’Avis Casa del Poble del Perelló va obrir les seves portes l’11 de gener de 2011. El nou equipament, de titularitat municipal, ha suposat una inversió de 2.815.000 euros finançats pel Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i el Grup SAGESSA.

El centre ofereix 76 places de residència assistida (54 places són públiques i 22 privades) i 25 places públiques de centre de dia, per a persones grans amb dependència que per determinades circumstàncies no poden romandre al seu domicili. L’objectiu és respondre a les necessitats de la gent gran, oferint un entorn substitutiu de la llar i una atenció de qualitat, adaptada a les necessitats d’assistència, afavorint el manteniment i la recuperació del màxim grau d’autonomia, tant en l’àmbit cognitiu com funcional i social.

També incorpora el confort d’unes instal·lacions modernes, amb 15 habitacions individuals i 30 dobles, totes exteriors i equipades amb llits elèctrics, televisió, telèfon, climatització, així com mesures de seguretat que garanteixen el benestar dels residents.

 

Serveis

Els usuaris disposen d’atenció a les activitats de la vida diària, atenció a la salut, atenció psicològica, disposició de la xarxa de serveis i recursos socials, teràpia ocupacional, activitats socioculturals i de lleure, servei de rehabilitació i fisioteràpia, bugaderia i menjador.

A més, s’ofereixen serveis opcionals per a l’usuari: reflexologia, hemeroteca i biblioteca, perruqueria i manicura, podologia, acompanyaments externs amb petició previa.

 

Responsables


Contacteu

Residència d’Avis del Perelló
ra.elperello@grupsagessa.com
Avinguda de Catalunya, 2,
43519 El Perelló
Telèfons: 977 49 08 82 / 977 49 02 96
Fax: 977 49 02 56


Facebook de la Residència d’Avis Casa del Poble del Perelló

 Descarregar el díptic de la Residència d’Avis del Perelló

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies