Reobre la cafeteria de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre

Avui dijous, 19 de desembre, s’ha reobert el servei de cafeteria de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, després de prop de dos anys sense servei. La cafeteria va tancar el 10 de desembre de 2017 després de gairebé 30 anys de servei gestionat per part d’un tercer i quedar diferents procediments de licitació deserts. En aquesta nova etapa, la cafeteria s’obre gestionada directament per part de l’Hospital segons acord del seu Consell d’Administració.

Cal destacar que el servei de cafeteria de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre va més enllà de disposar només d’un punt de consumició, ja que és un espai representatiu i de trobada i que l’Hospital no està ubicat al mig del casc urbà de Móra d’Ebre, sinó que es troba apartat del nucli de població i dels serveis.

Amb la internalització de la cafeteria l’Hospital desenvoluparà la gestió del servei de menjador laboral i l’explotació del servei de cafeteria i restaurant. Cal recordar que l’Hospital té cuina pròpia, que compta amb anys d’experiència i des de l’inici s’ha caracteritzar per l’atenció i preocupació per la qualitat del servei que s’ha traduït en bones valoracions en les enquestes realitzades pel CatSalut.

L’horari d’obertura del nou servei serà de les 8.00 h a les 16.00 h de dilluns a divendres amb dues persones de nova contractació. Amb aquest horari es cobrirà la franja de més demanda de servei mentre que la resta d’horari es cobrirà mitjançant la disponibilitat de màquines de vènding.

Per tornar a posar en marxa la cafeteria s’han realitzat treballs d’obra menor i l’adquisició d’equipament i utillatge addicional necessari que han tingut un cost de 38.000 euros.

Millores 2019 i reforma de l’àrea quirúrgica per al 2020

Durant el 2019 han estat diverses les millores que s’han executat a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. Aquest estiu es va incorporar un nou mamògraf digital donació de la Fundació Amancio Ortega. S’han executat les obres d’adequació a la llicència ambiental que finalitzarà durant el 2020. S’han adquirit 14 monitors de presa de constants més 2 monitors en continu. S’ha adquirit mobiliari per reposició dels espais de sala d’espera a l’àrea de consultes externes i quiròfan. Actualment, també s’executen les obres de substitució de la xarxa hidràulica (canonades) .

A tot això, l’Hospital Comarcal de Móra està adherit a un concurs d’equipament de radiologia per a l’adquisició d’una sala telecomandada que permetrà al recuperar al centre totes les proves de radiologia contrastada, i un arc quirúrgic per donar seguretat en cas d’avaria del que està en funcionament actualment. Aquestes inversions s’executaran durant el 2020.

Així mateix, s’ha tancat el projecte de reforma i ampliació de l’àrea quirúrgica per al seu concurs i execució durant el 2020. Aquest projecte inclou l’àrea de preoperatori i de readaptació al medi per a cirurgia major ambulatòria, un nou gabinet d’endoscòpia i de cirurgia menor, l’ampliació de la unitat de recuperació postanestèsica, l’adequació de l’àrea obstètrica amb l’habilitació d’espais per a permetre la pràctica de parts naturals i l’adequació de la resta de l’àrea quirúrgica en general. Finalment, s’habilitaran noves habitacions per al personal de guàrdia i es reubicarà la sala d’actes.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies