Qualitat

Política de Qualitat del Grup SAGESSA

La missió del nostre grup és procurar als ciutadans de les comunitats ateses pels nostres centres una atenció sanitària i social excel·lent, considerant les seves expectatives, l’evidència científica, la continuïtat assistencial, la millora contínua, el compromís del nostres professionals i els recursos existents.

D’acord amb la formulació realitzada de la missió del Grup Sagessa, la nostra política de qualitat es basa fonamentalment en dos eixos:

En primer lloc en la millora de l’atenció, la continuïtat assistencial i la racionalització dels recursos existents i en segon lloc, en la satisfacció de les necessitats i expectatives dels nostres clients.

Obtindrem un servei sanitari i social de qualitat si tenim en compte aquests dos eixos, en primer lloc coneixent quines són les necessitats dels nostres clients en cada un dels processos d’atenció, i definir quines són les pautes d’actuació segons l’evidència científica disponible, el nivell assistencial on és realitzarà l’actuació segons la tecnologia, la infrastructura i els equipaments disponibles, optimitzant el procés de continuïtat entre nivells i definint quin serà el resultat de les nostres actuacions. Tot això queda reflectit en el Programa d’Atenció Internivells (PAI) que ja està en funcionament en el nostre Grup.

En segon lloc, redissenyar els nostres serveis en funció de les expectatives dels nostres clients, per tal d’assolir els nostres objectius i de portar a terme el compromís que tenim com a empresa sanitària i social pública amb la nostra comunitat.

A partir d’aquests dos eixos és imprescindible el compromís de tots els professionals que treballem en els diferents centres en la millora contínua de la qualitat assistencial.

Per tant, la missió de la nostra Política de Qualitat és: 

“Tots els professionals que formem part del Grup Sagessa estem decididament compromesos en la millora contínua dels processos, amb l’objectiu d’aconseguir la plena satisfacció de les necessitats i expectatives dels nostres clients. La direcció es compromet a posar els recursos i estímuls necessaris per tal que els professionals del nostre Grup estiguin suficientment formats i motivats i així aconseguir l’eficiència de les activitats que desenvolupem.”

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies