Programa de formació interna de l’Àrea Social

L’Àrea Social del Grup Sagessa, dins el programa de formació del 2018, ha organitzat per a aquest mes d’octubre, tres cursos per tal de formar al seu personal en l’atenció especialitzada a la gent gran. Els cursos tractaran els següents temes:

– Activitats d’animació i estimulació per a la gent gran

– Snoezelen (estimulació multisensorial)

– Comunicació amb persones amb malaltia d’Alzheimer

Cadascun dels cursos tindrà un durada de 8 h i hi participaran un total de 65 professionals, que pertanyen als diferents centres d’atenció a la gent gran de l’àrea social del Grup Sagessa:

– Residències d’avis de Batea, d’Ascó, el Vilar de la Selva del Camp, Casa del Poble del Perelló, Lo Parralet de Vandellòs i Marià Fortuny de Reus

– Centres de dia de Tivissa, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

– SAIAR de la Torre de l’Espanyol, de la Fatarella, de Benissanet i de Pratdip.

Aquesta formació específica té dos objectius diferents. Per una banda, es vol donar eines de treball als professionals, per tal que guanyin seguretat i agilitat en la realització de la seves tasques diàries. I, per l’altra, es vol millorar en l’atenció a les persones grans i garantir que aquesta es faci tenint en compte l’atenció centrada en la persona.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies