Píndoles de Suport Vital a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre


Els dies 10 i 11 de juny s’han portat a terme a l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre les ja tradicionals “Píndoles de Suport Vital”. Aquestes petites formacions tenen com objectiu fer un recordatori dels circuits interns i material relacionat amb el suport vital al nostre centre i refresc de les darreres recomanacions de l’ERC (European Resuscitation Council).

Es posen en pràctica a l’estiu, ja que a més del personal habitual hi ha el personal substitut. Estan dirigides per les instructores del CCR, Yolanda Llauradó i Mónica Folqué i es duen a terme durant el temps de treball dels professionals. Aquesta ja ha estat la quarta edició, i com cada any, s’ha fet entrega a cadascun dels 66 participants de les “píndoles de caramel” com a reconeixement per la seva participació.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies