Normes de convivència a les xarxes socials

Aquestes directrius generals regulen la relació dels centres, els usuaris de les xarxes socials i cada xarxa social (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ i/o Youtube).
En aquestes pàgines, perfils o canals, els fans o seguidors reben informació del centre i en el seu mur poden comentar-la i compartir-la amb els amics. És el deure de tots els usuaris d’aquest lloc acatar i respectar les normes de convivència que s’estableixen a continuació i acorden assumint els que les contravinguin, les responsabilitats a les quals donessin lloc i les preceptives reclamacions que es poguessin derivar, tant de tipus civil com penal.
Amb l’objecte de mantenir una relació pacífica entre tots, hem de respectar-nos i complir les normes de convivència següents:
  1.  Tots tenim dret a la llibertat d’expressió, però recorda que els teus drets acaben on comencen els dels altres usuaris. Respecta els comentaris i els que els fan.
  2. Aquests són uns fòrums en els quals no es permetran comentaris que atemptin contra la Llei, contra els drets dels usuaris, ni es toleraran comentaris obscens, violents ni l’enviament d’arxius que contravinguin la moral, l’esperit de l’entitat, que resultin inapropiats o que puguin danyar la sensibilitat dels altres usuaris.
  3. No es permetran ofenses, insults referits al centre o contra els continguts de les notícies, ni es permetran comentaris que no siguin veraços.
  4. En cas de contravenir les normes anteriorment assenyalades, serà responsable l’usuari des del qual es van abocar aquests comentaris o es van adjuntar els arxius.
  5. Recorda que de conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) no has de publicar dades de terceres persones i evita publicar les teves dades personals.
  6. Queda totalment prohibit utilitzar aquests murs per publicar informació de productes de terceres marques o publicar enllaços que redireccionin a pàgines web de tercers aliens al Grup Sagessa, així com fer spam mitjançant l’enviament massiu d’un comentari.
  7. Podran corregir-se pel Grup Sagessa els usos contraris a les normes de convivència en cas que es produeixi algun incompliment i s’eliminin tots aquells comentaris o documents adjunts.
La participació a les xarxes socials és absolutament voluntària, els centres les posen a la vostra disposició amb un objectiu informatiu i divulgatiu. Per tant, la llibertat de participació està lligada a l’acord individual de l’usuari amb la política del Grup Sagessa.
Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies