L’Oferta Pública d’Ocupació permet convocar 137 llocs de treball en règim de contractació indefinida

Els patronats de la Fundació Sagessa Salut, la Fundació per a l’Atenció Social i la Fundació per a l’Atenció Educativa i el Consell d’Administració de Sagessa SA han aprovat l’aplicació de l’Oferta Pública d’Ocupació de la taxa addicional per a l’estabilització de l’ocupació temporal a l’empara de la normativa de contractació del sector públic, que permetrà convocar 137 llocs de treball en règim de contractació indefinida de diferents perfils professionals. Aquesta convocatòria farà que es redueixi, de forma significativa, la temporalitat de la plantilla d’aquestes entitats públiques.

Concretament es convocaran les places següents:

Fundació Sagessa Salut: 66 places

Fundació per a l’Atenció Social: 43 places

Fundació per a l’Atenció Educativa: 16 places

Sagessa, SA: 12 places

A la tardor es publicarà la convocatòria de places i les seves bases al Butlletí Oficial de la Província i posteriorment s’iniciaran els respectius processos de selecció.

D’altra banda, aquesta mateixa Oferta Pública d’Ocupació se sotmetrà a l’aprovació dels Consells d’Administració del Grup Salut Reus (Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Hospital Comarcal de Móra d’Ebre i Centre MQ Reus) i de GINSA, AIE, que tindran lloc el proper dia 3 d’agost. Pel que fa a aquestes quatre entitats encara no es disposa d’una xifra exacta, però s’estima que pot suposar la convocatòria d’un total de 300 places aproximadament.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies