L’Institut Priorat i Hospital Comarcal de Móra d’Ebre formen professors dels cicles sanitaris

Les sinergies dels petits territoris…

L’Institut del Priorat i l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre (HCME) van organitzar un curs d’Actualització en Cures d’Infermeria per a professors de cicles formatius de sanitat, que va tenir lloc el 5 i 7 de juny a l’HCME.


El curs va ser un èxit d’inscripcions (es van exhaurir les places convocades) i es van superar les expectatives. Els 20 assistents provenien de diferents IES de Tarragona, Reus, Valls, el Vendrell, Amposta, Falset, Sant Joan Despí i Esplugues de Llobregat. Aquest èxit posa de manifest la necessitat del professorat d’una formació d’actualització principalment pràctica i basada en les competències a treballar pels alumnes de cicle mitjà de Cures d’Auxiliar d’Infermeria i els bons resultats que es poden obtenir des de la col·laboració de centres d’ensenyança i centres sanitaris del territori per la formació de futurs professionals sanitaris.

Els continguts del curs van ser actualitzar en forma de tallers pràctics: material per oxigenació i ventilació; perfusions; sondatges i drenatges; aparellatge i monitoratge; mobilització/immobilització; embenaments i aïllaments.

Esperem que aquest tipus d’accions formatives tinguin continuïtat en altres activitats ja que així ho han manifestat amb els seus suggeriments per a futures formacions els mateixos alumnes assistents.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies