L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus incorpora PORTA’M: l’APP que permet els portalliteres gestionar el trasllat de pacients a l’àrea de radiologia

Ha estat creada per informàtics del departament d’Organització i Sistemes de GINSA

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus disposa des de fa unes setmanes de PORTA’M, una aplicació mòbil perquè els portalliteres del centre puguin gestionar el trasllat dels pacients a l’àrea de radiologia per fer-se una prova diagnòstica. A través d’aquesta aplicació instal·lada en un telèfon mòbil, els portalliteres tenen accés a la relació de pacients que han d’anar a radiologia i poden gestionar el seu trasllat d’anada i tornada. 

Paral·lelament, des del Servei de Radiodiagnòstic es pot saber, en tot moment, on és el pacient i establir prioritats de trasllat. És a dir, es pot fer el seguiment de tot el procés: la petició de la prova, el trasllat del pacient, la realització de la prova de diagnòstic per la imatge i el retorn al seu lloc d’origen ja sigui hospitalització, urgències o Hospital de Dia.

La nova APP, creada per informàtics del departament d’Organització i Sistemes de GINSA fa servir la tecnologia Ionic, compatible amb iOS i Android i tot i que en aquest moment s’utilitza únicament per a l’àrea de radiologia, en un futur el seu ús es pot estendre a d’altres departaments tant assistencials com no assistencial i també a d’altres centres del Grup Salut.

PORTA’M també és podrà vincular amb el projecte de centralització de tota la imatge radiològica dels hospitals de Catalunya, endegat pel CatSalut i que actualment està en fase de desenvolupament. L’Hospital Sant Joan ha estat un dels primers centres externs a l’ICS que ja s’han afegit a aquest projecte.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies