L’Hospital Sant Joan de Reus s’afegeix a la Marató de Donants de Sang de Catalunya

L’Hospital Sant Joan s’afegeix a la Marató de Donats de Sang de Catalunya que va començar divendres, 11 i s’allargarà fins divendres 18 als principals hospitals de Catalunya. L’objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies i normalitzar així la situació de les reserves de sang, que estan en nivells baixos després de les festes de Nadal.

Saps com es mesura la influència d’una persona? Nosaltres la mesurem per les vides que salves: 3 per cada donació. Vine a donar sang participa a la #MaratoDonantsCAT i converteix-te en#sangfluencer!

Busquem 10.000 donants! Ajuda’ns a remuntar les reserves i garantir els nivells de #sang després d’aquestes festes de Nadal:

Punt fix de donació de sang de l’Hospital Sant Joan de Reus

Horari: De dimarts a dijous de 9 a 14 h (dimarts i dijous també de 16 a 20 h)

Promociona la Marató utilitzant la teva influència, per animar altres persones a donar sang.

Reserva hora a www.maratodonants.cat (la reserva no és imprescindible; és només una manera de facilitar la donació)

Donar sang i explicar-ho a les xarxes socials, als grups de WhatsApp d’amics i familiars, o bé dir-ho als companys de la feina o del pis on vius. Aquest és el repte que es planteja la Marató de donació de sang de Catalunya, la campanya de donació més gran de sang de l’any, que es fa de l’11 al 18 de gener amb el lema “Tu sí que ets important; converteix-te en sangfluencer”. I per això proposa que tots ens convertim en #sangfluencers o #bloodfluencers i expliquem allà on puguem la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia.

Sigues #sangfluencer, des de les xarxes socials a l’ascensor de casa

De fet, volem convertir-ho en un moviment internacional a favor de la donació de sang, estenent l’etiqueta #bloodfluencer i compartint-la amb altres bancs de sang com el National Health Service britànic, l’Etablissement Français du Sang o el Sanquin holandès.

Des del web maratodonants.cat es pot descarregar un kit de materials del #sangfluencer amb gifs d’Instagram per fer stories, notes per posar a la taula dels companys de feina o donar als amics, propostes de missatge de Whatsapp per enviar o cartells per penjar a l’escala de veïns. Tot amb l’objectiu de sumar les donacions necessàries per a les properes setmanes i animar tothom a ser un influenciador real de la donació de sang en el seu entorn, sigui a les xarxes o presencialment.

Per a més informació: https://www.bancsang.net/blog/busquem-10-000-donants-durant-marato-catalunya/

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies