L’Hospital Sant Joan de Reus commemora el desè aniversari amb diverses activitats que s’allargaran durant tot el 2021

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus inicia els actes de commemoració dels primers 10 anys coincidint que demà dissabte, 19 de desembre farà just 10 anys que un operatiu format per 700 persones (professionals del centre, Guàrdia Urbana, SEM, Protecció Civil…) i 12 ambulàncies que sortien cada 3 minuts van traslladar, sense incidències, els 167 pacients que hi havia ingressats a l’Hospital antic cap al nou, iniciant així el gruix de l’activitat a les instal·lacions de l’avinguda Bellissens. Per commemorar aquests primers 10 anys s’han programat diverses activitats que s’aniran desenvolupant durant tot el 2021.

Així per exemple, a partir d’avui qui ho desitgi pot fer-se una selfie al photocall que s’ha instal·lat a la vidriera exterior de la porta principal i enviar-la al correu fem10anys@hospitalsantjoan.cat. Aquestes imatges es publicarà al canal de Telegram “Fem 10 anys Hospital Reus” i a final del 2021 s’aplegaran en un mural commemoratiu. També s’ha elaborat un calendari que es lliurarà a tots els pacients ingressats, així com a la resta d’usuaris del centre.

10 anys de tesis doctorals

D’altra banda, cada dia 19 de mes es programarà una activitat per recordar aquests primers 10 anys. Així doncs, l’activitat del proper 19 de gener es titula “10 anys de tesis doctorals” i consistirà en la publicació de la relació de tesis doctorals llegides a l’Hospital durant aquests 10 anys amb una breu explicació de la temàtica de cadascuna d’elles i el seu posterior impacte en la societat, sent una mostra de la vocació docent, investigadora i universitària que sempre ha acompanyat l’Hospital, un centre que en les actuals instal·lacions disposa d’una unitat docent de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV amb capacitat per a 600 alumnes. La resta d’activitats s’aniran donant a conèixer durant l’any i tindran a veure amb la innovació assistencial i tecnològica, el desenvolupament professional, l’activitat docent i de recerca o el programa de voluntariat, entre d’altres. L’objectiu és fer una commemoració oberta a la participació ciutadana i dels professionals potenciant la vinculació de l’Hospital de Sant Joan amb la comunitat a la qual dona servei. Totes aquestes activitats es duran a terme respectant les mesures de seguretat derivades de la Covid-19.

Nou logotip dels 10 anys

Coincidint amb aquest desè aniversari s’ha creat un nou logotip commemoratiu adaptat a diferents formats: suport paper, pàgina web, xarxes socials…, on hi destaca un 10 fet amb traç manual, que recorda la clàssica lletra de les receptes mèdiques i que vol transmetre proximitat i calidesa. Aquesta mateixa tipografia també es fa servir a l’etiqueta #Fem10anysHospitalReus i al lema Creixem junts.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies