L’Hospital d’Amposta habilita una àrea pediàtrica a urgències

Font: Canal21Ebre Youtube

L’Hospital Comarcal d’Amposta disposa des d’aquesta setmana d’una àrea pediàtrica al servei d’urgències. La voluntat és oferir un servei més específic als pacients menors de 15 anys i a les seves famílies, separant-los de l’àrea general d’urgències.

 

 

 

De fet, d’acord a un acord de ple de l’Ajuntament d’Amposta, el centre va treure a concurs una plaça de pediatria a urgències, però després que aquesta quedés deserta i davant la manca de professionals existents amb aquesta especialitat, s’ha donat formació en pediatria a 12 metges i 12 infermeres de l’Hospital Comarcal. Una aposta que es complementa ara amb la nova àrea pediàtrica, que consta d’una sala d’espera, un box i una consulta. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat que d’aquesta manera també es dóna resposta a una de les demandes de la ciutadania.

El contingut complet d’aquesta informació es pot consultar al següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=fYkZVc8S0e4

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies