L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre rep el segon accèssit del V Concurs Fotogràfic d’Activa Mútua

El passat dimecres dia 10 de gener es va fer l’acte d’entrega del lliurament del segon accèssit del V Concurs fotogràfic promogut pel Departament de Prevenció de Riscos Laborals d’Activa Mútua, al Servei de Farmàcia de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.


El títol de la fotografia “Farmàcia en contra dels fàrmacs perillosos” fa menció i s’ajusta a la política de treball d’aquest grup de persones que vetllen per una acurada i correcta manera de treballar en aquest departament dintre de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre (HCME).

El lliurament es va fer a l’equip de farmàcia de l’hospital format per la guanyadora Olga Matías Piñol (tècnic de farmàcia suplent de l’HCME), Noèlia Anadón Chortó (tècnic de farmàcia de l’HCME), Isis Pérez Cervera (tècnic de farmàcia suplent de l’HCME), Francesc Pàez Vives (cap del Servei de Farmàcia de l’HCME), Rebeca Recha Sancho (farmacèutica adjunta del Servei de Farmàcia de l’HCME), Rosa Maria Montaña Raduà (tècnic de farmàcia de l’HCME), Pere Descarrega Mota (administratiu del Servei de Farmàcia de l’HCME) i Ariadna Arbós Gallego (tècnic de comunicació de l’HCME).

També van estar presents Joan Galbany Padrós (director de l’HCME) i en representació d’Activa Mútua Sílvia Ruiz Adam (coordinadora àrea PRL Activa Mútua Tarragona) i Anna Rams Llop (Directora de la delegació Activa Mútua de Móra d’Ebre).

 

El contingut complet d’aquesta informació es pot consultar al següent enllaç:
http://www.activamutua.es/ca/activa-mutua-entrega-el-segundo-accesit-del-v-concurso-fotografico/
Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies