L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre participa en el Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca 2016

Els alumnes del CEIP Lluís Viñas i de l’Escola Santa Teresa van participar ahir en un taller d’aprenentatge del suport vital bàsic, amb la col·laboració de la Unitat Sociosanitària del centre

L’eslògan d’enguany ha estat “Els nens poden salvar vides”

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre en col·laboració amb la regidoria de Salut de l’Ajuntament i seguint les recomanacions del Consell Català de Ressuscitació, va organitzar ahir dilluns 17 d’octubre, un taller adreçat als infants amb motiu del Diari Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca 2016. Els instructors de suport vital de l’Hospital Yolanda Llauradó, Mónica Folqué, Raúl Olivan i Pilar Vallano van dirigir aquest taller, que va comptar amb la participació dels alumnes dels cicles mitja i superior del CEIP Lluís Viñas i l’Escola Santa Teresa de Móra d’Ebre i on es van treballar, amb maniquins i desfibril·ladors, els passos bàsics que el Consell Català de Ressuscitació recomana per ensenyar el suport vital als nens en edat escolar.

Aquesta activitat també va comptar amb la col·laboració dels avis/es del taller ocupacional de la Unitat Sociosanitària del centre, els quals van realitzar un pin amb l’anagrama de la jornada,m anualitat que es va regalar a tots els assistents.

El Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca 2016 té per objectius:

– Sensibilitzar la població del problema de l’aturada cardíaca.

– Conscienciar de la formació en Suport Vital centrant-se en l’eslògan d’aquest any: “Els nens poden salvar vides”.

– Promoure la divulgació del Suport Vital Bàsic i de l’ús dels DEA (desfibril·lador extern automàtic) al públic en general amb xerrades divulgatives i tallers en centres cívics, escoles, etc.

 

Móra d’Ebre, 18 d’octubre de 2016

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies