L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, premiat a les X Jornades d’Infermeria de les Terres de l’Ebre

El treball “Presència de les famílies durant el suport vital: la mirada dels professionals de les Terres de l’Ebre” de l’equip d’infermeria de la Base Aèria Medicalitzada de Móra d’Ebre va obtenir el primer premi en format pòster a les X Jornades d’Infermeria que, dedicades a la humanització, es van celebrar els dies 29 i 30 de novembre al campus de la URV de les Terres de l’Ebre.

A banda d’aquest treball, L’Hospital de Móra d’Ebre va presentar 3 estudis més: Des d’infermeria d’Hospitalització es va presentar un pòster sobre les cures de ferides amb sistema de buit. Per la seva part, la central d’Esterilització va presentar un treball en format pòster realitzat per l’equip d’auxiliars d’infermeria que dona a conèixer el servei per a la resta de l’Hospital. Així mateix, des del departament de Formació es va presentar una comunicació, que explica els dotze anys d’experiència del nostre centre en col·laboració amb l’IES Priorat en formació en Seguretat del Pacient a alumnes de TCAI (Tècnic de Cures d’Auxiliar d’Infermeria).

Les Jornades van comptar amb la participació del “Proyecto Huci”, que a través de diferents ponències ens van presentar els seus projectes humanitzadors als Hospitals.

 

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies