L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre acull el II Curs de formació a professorat de cicles formatius de l’àmbit sanitari, enguany dedicat a l’àrea quirúrgica

Atès que s’han realitzat 43 inscripcions ja es prepara una segona edició per als propers 25 i 26 de juny

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre ha acollit, els dies 5 i 6 de juny, el II Curs de formació a professorat de cicles formatius de l’àmbit sanitari, que enguany s’ha dedicat a conèixer com es treballa en una àrea quirúrgica d’hospital. Aquest segon curs ha comptat amb la participació de 18 professors i professores d’Instituts d’Educació Secundària (IES) de Barcelona, Figueres, Blanes, Lleida, Cervera, Reus, Falset, Viladecans, Amposta, Tortosa, Valls i Mataró.

   

El personal d’infermeria de l’àrea quirúrgica de l’Hospital ha preparat tallers i simulacions en espais reals amb l’objectiu de reproduir de forma fidedigna el treball de l’equip quirúrgic, les seves competències i funcions i el material que s’utilitza, aspectes difícils de reproduir dins d’un IES. Com l’any passat, el grau de satisfacció dels alumnes ha estat molt elevat i pel gran nombre d’inscripcions (43), ja s’està preparant una segona edició pels propers 25 i 26 de juny.

Aquesta formació per a professorat s’emmarca dins de la col·laboració que tenen l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre i l’IES Priorat per a la formació d’alumnes i professors i compta amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. La primera edició va tenir lloc el dies 5 i 7 de juny del 2017, hi van participar 20 docents i es va dedicar a les tècniques i procediments generals d’infermeria: oxigenació, sondatges, embenatges, aïllaments o accessos endovenosos, entre d’altres.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies