L’alimentació amb llet materna als primers mesos incideix en la millora del desenvolupament psicomotor

Font: diaridigital.urv.cat

Un estudi fet per investigadores de la URV-IISPV mostra que l’alimentació amb llet materna durant almenys quatre mesos es relaciona amb un millor desenvolupament psicomotor durant el primer any de vida.

 

La forma òptima d’alimentació, segons l’OMS

La lactància materna aporta nombrosos beneficis als infants, tant a curt com a llarg termini, tal com han demostrat diversos estudis.

Destaquen una menor sensibilitat al·lèrgica, més immunitat, disminució de la infecciosa i mort sobtada i protecció contra malalties cròniques com la diabetis, la malaltia de Crohn, l’obesitat i les malalties cardiovasculars. Aquesta incidència també es dóna en l’àmbit psicològic, tot i que hi ha altres factors que cal tenir en compte quan s’estudien aquestes relacions.

El contingut complet d’aquesta informació es pot consultar a l’enllaç següent: http://diaridigital.urv.cat/lalimentacio-amb-llet-materna-als-primers-mesos-incideix-en-la-millora-del-desenvolupament-psicomotor/
Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies