L’Ajuntament de Cambrils i l’Hospital Lleuger formaran a joves que vulguin ser agents de salut als seus instituts

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils i l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils han engegat un nou projecte per crear i formar un grup de joves agents de salut que, de manera voluntària, s’oferiran a ser referents en l’àmbit escolar de temes clau com la sexualitat i afectivitat, l’assetjament escolar i la prevenció en el consum de tòxics.

Font: revistacambrils.cat

La formació es realitzarà a l’Ateneu Juvenil entre els mesos de desembre de 2018 i febrer de 2019, i comptarà amb la col·laboració d’una entitat amb àmplia experiència en intervencions de prevenció de conductes de risc en l’oci nocturn. El regidor de Joventut, Eduard Pellicer, ha explicat la importància de potenciar la responsabilitat de les persones joves en relació a la pròpia salut i la del seu grup d’iguals. En aquest sentit, el regidor ha destacat que la iniciativa permetrà crear un espai de reflexió entre la població jove, i l’efectivitat d’intervenir en aquest col·lectiu des de dins, a través de la nova figura d’agents de salut.

El contingut complet d’aquesta informació es pot consultar a l’enllaç següent: https://www.revistacambrils.cat/noticia/26027/lajuntament-i-lhospital-lleuger-formaran-a-joves-que-vulguin-ser-agents-de-salut-als-seus-

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies