La Unitat de Medicina Vascular i del Metabolisme de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus imparteix un curs de formació en lipidologia

La Unitat de Medicina Vascular i del Metabolisme (UVASMET) de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus imparteix avui, divendres 13 i demà dissabte 14 d’abril un curs de formació en LIPIDOLOGIA, és a dir, en els coneixements científics del metabolisme del colesterol, els triglicèrids i altres greixos, i les seves conseqüències clíniques com són els infarts, els accidents cerebrals vasculars i altres malalties arterials.

El curs es realitza per nomenament específic de l’EUROPEAN ATHEROSCLEROSIS SOCIETY (EAS) en el seu programa ADVANCED COURSES IN LIPIDOLOGY. Aquesta activitat de l’EAS va dirigida a donar formació a professionals de diversos països europeus en l’àmbit mencionat, en un programa de lluita i educació en la prevenció de les malalties cardiovasculars. L’EAS designa anualment tres o quatre seus per impartir el curs escollint només grups amb reconeixement internacional en aquest àmbit com és el cas del grup de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

El curs va adreçat a professionals de tot l’Estat ja introduïts en aquesta especialitat i, si bé, està dissenyat per donar cabuda a uns 25 assistents finalment, i atès l’alt nombre de sol·licituds rebudes, s’han acceptat 40 inscripcions.

El professorat està integrat bàsicament per membres de la Unitat de Medicina Vascular i del Metabolisme de l’Hospital i de la Unitat de Recerca en Lípids i Arterioesclerosi de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, i amb la col·laboració de distingits especialistes en aquest camp, entre els que podem destacar la presència del professor Xavier Pintó, president de la Sociedad Española de Arteriosclerosis (SEA).

La celebració d’aquest curs confirma la capitalitat de Reus en l’àmbit de les alteracions del metabolisme lipídic i les seves conseqüències metabòliques i vasculars.

Descarregueu el programa del curs avançat en lipidologia aquí.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies