La IX Jornada d’Economia de la Salut i Gestió de les Institucions Sanitàries analitza l’impacte dels nous sistemes d’informació en el sector salut

La IX Jornada d’Economia de la Salut i Gestió de les Institucions Sanitàries reuneix avui a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV una seixantena de participants amb l’objectiu d’analitzar els nous sistemes d’informació en el sector sanitari i el seu impacte econòmic i en la salut.

La jornada consta de dues ponències: una sobre xarxes neuronals al servei de les decisions clíniques i l’altra sobre les TIC en el sector salut, i de l’exposició de cinc experiències de diferents centres del territori:

– Flux de comunicació i d’informació entre l’usuari i el servei de farmàcia: aplicació mòbil per a usuaris d’MHDA
– Digitalització del full assistencial del Servei d’Emergències Mèdiques
– Retriprogram: programa informàtic que ajuda al diagnòstic de la retinopatia
– Impacte de la teledermatologia en la pràctica diària
– La Meva Salut i l’e-consulta: noves tecnologies per a la ciutadania

La IX Jornada d’Economia de la Salut i Gestió de les Institucions Sanitàries està organitzada per la Facultat d’Economia i Empresa de la URV i els proveïdors de Salut del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies