Jose Adrià Cebrián, premiat al primer “Retreat Científic” dels Instituts d’Investigació Sanitària de Girona, Lleida i Tarragona

Jose Adrià Cebrián, becari de doctorat del Grup de Recerca en Oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus va rebre el segon premi a la millor comunicació científica del primer “Retreat Científic”, organitzat aquest mes de novembre pels Instituts d’Investigació Sanitària de Girona, Lleida i Tarragona.

Concretament, va ser distingit pel treball titulat ADIPOCYTE CONDITIONED MEDIA ENHANCES CANCER HALLMARKS BY PROMOTING BREAST CANCER CELL MIGRATION, PROLIFERATION AND SURVIVAL, que investiga com el greix corporal i els lípids estan implicats en la progressió tumoral, en concret en la progressió del càncer de mama.

A aquesta trobada científica van participar-hi més de 100 professionals amb l’objectiu de trobar sinergies de recerca entre els tres Instituts d’Investigació Sanitària.

Més informació

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies