IX Jornada del Programa de detecció precoç del càncer de mama de Tarragona – Terres de l’Ebre (12-12-2018)

Data: 12 de desembre de 2018

Lloc: Auditori del Tívoli (El Vendrell)

Destinataris: Professionals sanitaris de la Regió Sanitària Camp de Tarragona i de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre vinculats al Programa (professionals d’atenció primària de salut, professionals de les unitats de salut sexual i reproductiva, radiòlegs i tècnics especialistes en radiologia, ginecòlegs, cirurgians, anatomopatòlegs, oncòlegs i farmacèutics). I tots els professionals sanitaris interessats en la prevenció del càncer de mama.

Objectius:

  1. Presentar i avaluar els resultats del Programa.
  2. Intercanviar coneixements i experiències sobre detecció precoç del càncer de mama entre tots els professionals sanitaris implicats i/o interessats, tant de l’Atenció Primària de Salut com de l’Atenció Especialitzada i la Salut Pública.
  3. Analitzar les perspectives de futur de la detecció precoç del càncer de mama a les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Inscripció: Gratuïta

Tràmit d’inscripció (una de les següents opcions):
Data límit d’inscripció: 30 de novembre de 2018

 

S’entregarà certificat d’assistència per correu electrònic.

 

Jornada reconeguda d’interès sanitari pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

 

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies