III Curs de Càncer de Pell No Melanoma (23 de novembre de 2018)

#IIICursCPNM

Objectiu general: Proporcionar als participants el coneixement sobre diferents aspectes clínics, etiològics, novetats dignòstiques i terapèutiques en el càncer de pell no melanoma en un entorn multidisciplinari.

Destinataris: Professionals implicats en el tractament dels pacients amb neoplàsies cutànies: personal mèdic especialista en dermatologia, oncologia radioteràpica, oncologia mèdica, anatomia patològica, radiologia, medicina familiar i comunitària; residents MIR; diplomats universitaris d’infermeria (DUI); personal tècnic especialista en radioteràpia, i estudiants de medicina, infermeria i radioteràpia.

Data i horari: Divendres, 23 de novembre de 2018, de 9 a 14 h

Directors del curs: Dra. Meritxell Arenas i Dr. Antoni Azón

Lloc: Auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR)

Inscripcions:
La inscripció es durà a terme a través de la Secretaria de Formació de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).

Per formalitzar-la cal anar a: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per a més informació, tel. 977 75 93 94 o formacio@iispv.cat

Descarregar el programa del III Curs de Càncer de Pell No Melanoma en català aquí

Descarregar el programa del III Curs de Càncer de Pell No Melanoma en castellà aquí

 

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies