Especialistes de diversos hospitals de l’Estat participen al Curs d’Immersió Clínica en Cirurgia Bariàtrica de l’Hospital Sant Joan

La Unitat de Cirurgia Bariàtrica del  Servei de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu de l’Hospital Sant Joan ha organitzat una nova edició del Curs d’Immersió Clínica en Cirurgia Bariàtrica i ha acollit durant dos dies -dimecres, 13 i dijous, 14- especialistes en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu de diferents centres hospitalaris de l’Estat, que volien aprofundir els seus coneixements en el camp de la Cirurgia Bariàtrica i Metabòlica.

Durant el curs, coordinat pel Dr. Daniel del Castillo i la Dra. Fàtima Sabench, s’han realitzat diverses intervencions quirúrgiques amb diferents tècniques complexes per laparoscòpia de cirurgia bariàtrica, que s’han pogut seguir en directe en els quiròfans integrats de l’Hospital. També s’han fet sessions teòriques sobre el maneig multidisciplinari del pacient bariàtric o l’anàlisi de les principals complicacions de la cirurgia bariàtrica, entre d’altres.

Actualment, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus és centre de referència a la demarcació en cirurgia bariàtrica o de l’obesitat mòrbida i efectua més de 150 intervencions anuals. A més, en aquest moment la Unitat de Cirurgia Bariàtrica del centre està treballant en vuit projectes de recerca.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies