El Servei d’Urgències del nou Centre MQ Reus iniciarà la seva activitat dimarts, 9 de febrer

El Servei d’Urgències del nou Centre MQ Reus, situat a les dependències de l’antic Hospital, iniciarà la seva activitat el proper dimarts, 9 de febrer. Concretament, a les noves urgències s’hi atendrà de dilluns a diumenge en horari de 8.00 a 22.00 h, mentre que durant la nit l’atenció urgent es continuarà prestant a les instal·lacions del carrer Gaudí. 

Actualment, a les noves dependències del carrer Vapor Nou estan en marxa les consultes externes i proves digestives i, a partir de dimarts s’hi afegirà el nou servei d’atenció urgent, que passa dels 2 boxs actuals a 5.

La resta de serveis d’aquestes noves dependències: Unitat d’exploracions complementàries i radiologia i Àrea de cirurgia sense hospitalització entraran en funcionament en les properes setmanes. Per altra banda, a l’edifici del carrer Gaudí s’hi mantindrà tota l’activitat quirúrgica i l’hospitalització, així com una part de les consultes externes.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies