El servei d’urgències de la Clínica Terres de l’Ebre és el més ben valorat del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre i el 5è de Catalunya

Segons l’última enquesta de satisfacció del CatSalut a 56 centres sanitaris de Catalunya
Font: www.tortosa.cat

El servei d’urgències hospitalàries de la Clínica Terres de l’Ebre (CTE), de la qual és titular l’Ajuntament de Tortosa, és el més ben valorat pels seus usuaris en relació al conjunt de centres sanitaris del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, i ocupa el 5è lloc en el rànquing de Catalunya, d’acord amb l’última enquesta realitzada pel Servei Català de la Salut (CatSalut) per conèixer la satisfacció dels usuaris de l’atenció urgent hospitalària en els 56 centres sanitaris que presten servei als assegurats del CatSalut.

Entre els aspectes més ben valorats de l’atenció d’urgències de la CTE -els considerats referents- destaca el temps d’espera per a l’atenció, el confort i condicions de l’espai i l’organització del servei, entre d’altres. La nota global obtinguda pel centre tortosí és d’un 8, la més alta dels 9 centres sanitaris de la demarcació i mig punt superior a la mitjana catalana.

Aquesta és la cinquena edició de l’estudi d’Atenció Urgent Hospitalària que promou el Servei Català de la Salut per conèixer l’opinió sobre la qualitat dels serveis rebuts i mesurar el grau de satisfacció i de fidelitat dels assegurats. La satisfacció del servei rebut s’analitza des de la consideració de l’existència d’un conjunt de variables com l’accessibilitat dels serveis, el tracte dels professionals, la informació, els elements de confort i la naturalesa organitzativa de l’entitat prestadora del servei. En cada centre sanitari s’han passat un mínim de 80 enquestes, que sumen un total de 4.463 en el conjunt de Catalunya.

El contingut complet d’aquesta informació es pot consultar a la nota de premsa adjunta o al següent enllaç:

http://www.tortosa.cat/webajt/gestiointerna/headlines/partpublica/indexllistaheadlines.asp?codi=5957

Valoració del servei d’urgències

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies