El SAIAR de Benissanet celebra el seu 10è aniversari

Els passats dies 2 i 3 de maig el SAIAR de Benissanet va organitzar una sèrie d’activitats i actes per commemorar el seu 10è Aniversari. Durant dos dies els usuaris del servei van poder gaudir de diferents actes i activitats amb la col·laboració d’entitats i associacions del poble.

El dia 2 de maig es va fer una visita al Refugi de Benissanet, un taller de manualitats amb l’Associació de dones i un parlament de l’alcalde de Benissanet, el Sr. Xavi Arbó. Per finaltizar el dia es va fer un aperitiu amb els implicats en el dia a dia al centre (l’entitat gestora Fundació per a l’Atenció Social, l’Ajuntament de Benissanet, els familiars i usuaris, les voluntàries i les treballadores).

El dia 3 de maig es va continuar la festa amb una Trobada amb els usuaris del SAIAR de La Torre de l’Espanyol. Durant el matí, tots dos centres van organitzar jocs lúdics per als nens i nenes de l’escola Antoni Nat de Benissanet i, per la tarda, van poder gaudir d’una exhibició de country, organitzada per l’Ajuntament de Benissanet.

Moltes gràcies per la col·laboració i implicació de tothom en la festa!!

Escolteu l’entrevista de Ràdio Móra d’Ebre a M. José Sabaté i Xavi Arbó (27/4/17) per parlar del 10è aniversari del SAIAR de Benissanet: http://radiomoradebre.cat/wp/2017/04/27/entrevista-m-jose-sabate-i-xavi-arbo-10-anys-saiar-benissanet-27-4-17/

 

Seguiu-nos al Facebook!

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies