El Centre MQ Reus, premiat a la IV Jornada de Benchmarking del Consorci de Salut i Social de Catalunya

El Centre MQ Reus ha estat premiat a la IV Jornada de Benchmarking CSC/ARQ, que va tenir lloc aquest dimecres, 12 de juny al Cosmocaixa de Barcelona organitzada pel Consorci de Salut i Social de Catalunya i Benchmarking Sanitari 3.0. Els premis reconeixen els hospitals bàsics, els hospitals de referència i els hospitals d’alta tecnologia de Catalunya, que participen en la xarxa de centres associats del projecte ARQ.

Concretament, el Centre MQ Reus ha estat distingit com a benchmark en l’indicador de Cirurgia Major Ambulatòria juntament amb l’Hospital Dos de Maig, l’Hospital Transversal del Consorci Sanitari Integral, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau. Aquest indicador demostra que el centre ha fet un esforç en la realització d’intervencions quirúrgiques de caire ambulatori, és a dir, aquelles que permeten el malalt tornar a casa el mateix dia de l’operació.

El projecte CSC/ARQ examina el rendiment i la qualitat i busca superar la limitació actual de les fonts d’informació i permetre que els centres puguin compartir quelcom més que dades i resultats.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies