Curs sobre punts clau en el maneig integral de la fibril·lació auricular

L’auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull aquest matí el curs “Punts clau en el maneig integral de la fibril·lació auricular” organitzat per la Societat Catalana de Cardiologia amb la participació d’una setantena d’experts de la demarcació de Tarragona. El curs tracta de l’abordatge del diagnòstic i tractament de l’arrítmia més prevalent a la població, sota la perspectiva d’una assistència sanitària integrada. La fibril·lació auricular és una alteració del ritme cardíac (arrítmia) que afecta a una de cada cinc persones de més de 80 anys i té moltes implicacions sociosanitàries.

Al curs intervenen ponents de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, el CAP Horts de Miró de Reus i l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies