Curs pràctic d’actualització en el maneig de la dislipèmia en pacients amb alt risc cardiovascular (22 de febrer de 2018)

Descripció: Curs presencial en forma de tallers sobre l’actuació integral al pacient amb risc cardiovascular, el maneig de la dislipèmia i la detecció de l’arteriosclerosi subclínica.

Objectiu: Com en anys previs, l’objectiu és fer un curs altament pràctic que permeti aplicar de forma immediata els coneixements a la clínica diària. Per això, la part més important es fa en format de tallers pràctics.

Data: Dijous 22 de febrer de 2018

Lloc: Aules de la Unitat Docent de la FMCS-Universitat Rovira i Virgili i Consultes Externes de la Unitat de Medicina Vascular i Metabolisme. Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Destinataris: Adreçat a tots els professionals mèdics interessats en aprofundir de forma pràctica en l’avaluació integral del risc cardiovascular, la detecció de la lesió arterioscleròtica silent, el maneig dels factors de risc i el maneig de la dislipèmia.

Inscripcions: Envieu un missatge electrònic a silvia.sole@urv.cat amb les dades personals, filiació, nivell professional, correu electrònic de contacte i DNI.

 

Descarregar el programa del curs aquí.

 

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies