Centres i unitats de rehabilitació

Els centres i unitats de rehabilitació ofereixen una gamma de serveis multidisciplinaris amb el treball d’equips integrats per metges rehabilitadors, fisioterapeutes, logopedes, auxiliars de clínica i administratius.

El seu objectiu asssistencial està centrat en els tractaments del dolor agut i crònic, malalties músculo-esquelètiques, lesions traumàtiques greus, malalties cardiorespiratòries, circulatòries, urològiques, i alteracions neurològiques i ortopèdiques, els quals es porten a terme en règim d’ingrés, de manera ambulatòria o bé a domicili. 

La rehabilitació comprèn l’aplicació de tècniques pròpies de l’especialitat de la Medicina Física i Rehabilitació, com per exemple la Fisioteràpia, la Logopèdia i la Teràpia Ocupacional,  entre d’altres, encaminades a facilitar, mantenir o retornar el major grau de capacitat funcional o independència possible, en funció de la patologia i estat funcional de l’individu.

Centres gestionats

  • Centre de Rehabilitació de Batea
  • Centre de Rehabilitació de Cambrils
  • Centre de Rehabilitació de Tivissa
  • Centre de Rehabilitació de Flix
Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies