CAPI Marià Fortuny – Centre d’Atenció Primària de Reus

El CAPI Marià Fortuny – Centre d’Atenció Primària de Reus, des dels seus inicis (desembre 2000) orienta els seus serveis a donar la millor assistència a la població, seguint una línia de treball en equip i amb una total integració dins la comunitat.

La demanda assistencial al centre es manté a nivells alts, donat aquest fet, la gestió interna del centre s’organitza per assumir aquesta demanda, amb reforços  assistencials per l’atenció espontània i fent èmfasi en els aspectes de prevenció i promoció de la salut amb consultes programades de seguiment i control de les malalties més prevalents i activitats de vacunació i cribratge de factors de risc.

Destaquem l’atenció comunitària, que suposa una activitat que, mitjançant tallers i programes específics adreçats a grups concrets de població, ha obtingut excel·lents resultats en la valoració tant pels nostres usuaris com pels professionals. Entre els que es troba el Programa Salut i Escola adreçat als cinc instituts de la zona, amb molt bona acceptació.

Seguint amb la metodologia de la Millora Continua de la Qualitat, durant aquest any el Nucli ha seguit treballant en la Gestió per Processos, prioritzant les oportunitats de millora.

L’equip de formació s’encarrega de detectar les necessitats dels professionals, establir el pla de formació per a ells i informar-los de les activitats que es duen a terme a fora del centre, de cara a assolir el objectius fixats.

El centre compta amb alumnes pregrau de Medicina, Infermeria, Treball Social i FP2 administratiu.

Els nostres professionals participen en diferents reunions científiques i congressos, tant com a organitzadors com a ponents.

La comunitat

ABS Reus V correspon a la zona sud de la ciutat amb les següents delimitacions: “Comprèn la zona del terme municipal de Reus delimitada per la plaça Antoni Villarroel, autovia de Reus al port de Tarragona (Via Bellissens), límits del terme municipal, carretera de Cambrils, passeig de Misericòrdia, carrers Misericòrdia, Josep Maria Prous i Vila i Avinguda de Pere el Cerimoniós”.

La Missió

Ser un equip de professionals, multidisciplinari i jove que treballa per tenir cura de la salut individual i comunitària dins d’una realitat social heterogènia i creixent, exigent amb el sistema de salut.

Cartera de Serveis

  • Atenció directa
  • Atenció a la comunitat
  • Activitat de prevenció de la malaltia, prevenció de la salut, de diagnòstic i tractament, de rehabilitació i de reinserció social

Responsables

Contacteu

C. d’Astorga, s/n
43205 Reus
Tel. 977 776 802
Fax 977 301 348
CAPImariafortuny@grupsagessa.com
Pàgina oficial de Facebook del CAPI Marià Fortuny – Centre d’Atenció Primària de Reus

Fulls informatius Descarregar el full informatiu: Les vacunes, transport i conservació (Català) Descarregar el full informatiu: Les vacunes, transport i conservació (Castellà)

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies