Bústia d’incidents: Seguretat Clínica

SEGURETAT CLÍNICA

Informació: Obrim aquest espai perquè estem vetllant per la seguretat clínica als nostres centres, i qualsevol aportació que ens pugueu fer pot ser-nos de molta utilitat.

Us agrairem que ens expliqueu les vostres experiències mitjançant aquest espai indicant-nos el centre on han succeït.

Caldria que ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic, per si ens cal contactar amb vosaltres.

Gràcies a l’avançada per la vostra col·laboració que, sens dubte, revertirà en la millora de la qualitat assistencial.

En compliment del que estableix l’Art. 5 de la llei Orgànica 15/99 de 3 de desembre, us informem que les dades personals comunicades a través del CONTACTEU AMB GRUP SAGESSA seran incorporades a un fitxer amb dades de caràcter personal denominat FITXER DE COMUNICACIÓ, en el que s’integraran les seves dades, amb la finalitat de gestionar i respondre les seves sol·licituds d’informació o queixa al GRUP SAGESSA i per aquest motiu, AUTORITZO a les empreses: Sagessa, Assistència Sanitària i Social, SA, Gestió Integral Sanitària i Assistencial, AIE, Hospital Universitari Sant Joan de Reus, SAM, Gestió Comarcal Hospitalària, SA, Gestió Sanitària i Assistencial de Tortosa, SAM, Hospital Comarcal d’Amposta, SAM, Fundació Privada Serveis Socials del Montsià, Centre MQ Reus, SA, Fundació per a l’Atenció Social, Fundació per a l’Acció Educativa, Fundació Sagessa-Salut, Fundació per a la Recerca Docència i Formació en l’àmbit sanitari, Fundació Privada Lliga Investigació i Prevenció Càncer, Rojar Assistència Sociosanitària, SA, Centre Oftalmològic de Reus, SA, Cooperació Serveis Sanitària Interhospitalaria, SA, Laboratori de Referència del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, SL, a realitzar-ne la gestió

Vostè té la facultat d’exercir els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades mitjançant la remissió d’una comunicació per escrit al Departament de Comunicació, a l’adreça Av. Dr. Josep Laporte, 2. 43205 Reus (Tarragona), on hi consti el seu nom i cognoms, fotocopia del DNI, un domicili a efecte de notificació i indicar expressament el dret que desitgi exercitar.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies