Avís legal

INFORMACIÓ PREVIA 

El titular de la present plana web es Gestió Integral Sanitària i Assistencial, AIE (en endavant, GINSA, AIE) amb CIF V-43496652, domicili a Av. del Dr. Josep Laporte, 2, 43204, Reus (Tarragona) i telèfon 977 31 11 28.

A continuació, s’exposen les condicions d’ús relatives a l’accés a aquesta web així com l’ús de la informació continguda en aquesta. S’informa que, un cop l’usuari hi accedeix i en fa un ús de la informació, manifesta que accepta sense reserves les condicions d’ús.

Modalitats de reutilització de la informació a ginsa.cat

L’Administració permet la reutilització dels continguts i de les dades per a tot el món i sense cap mena de limitació temporal ni restricció més enllà de les condicions bàsiques establertes en l’article 8 de la Llei 37/2007 (citació de la font, no alteració ni desnaturalització de la informació i especificació de la data d’última actualització), i sempre que no es contradigui amb la llicència o avís que pugui tenir una obra i que és la que preval.

La Llei 37/2007, de 16 de novembre, sobre reutilització de la informació del sector públic, que transposa la Directiva 2003/98/CE del Parlament Europeu i del Consell, regula la reutilització de la informació pública de què disposen les administracions i organismes en què participen majoritàriament, és a dir, el dret de tots els agents potencials del mercat a la reutilització de la informació de les instàncies públiques.

D’acord amb aquesta normativa, l’Administració permet la reproducció, la distribució i la comunicació pública de l’obra i, a més, la transformació de l’obra per fer-ne obres derivades, per a tot el món i sense cap limitació temporal, i sempre que no es contradigui amb la llicència o avís que pugui tenir una obra i que és la que preval.

Per reutilitzar la informació, cal seguir les condicions següents:

 1. No desnaturalitzar el sentit de la informació.
 2. Citar sempre la font de la informació.
 3. c) Mencionar la data de l’última actualització de la informació.

Cal citar sempre l’autor o el titular dels drets: [GINSA, AIE]

Altres modalitats de reutilització

Així mateix, la reutilització es pot limitar per la tutela d’altres béns jurídics prioritaris, com ara la protecció de les dades personals, la intimitat o els drets de protecció intel·lectual de tercers. La reutilització d’obres protegides per la propietat intel·lectual es pot formalitzar mitjançant l’ús de llicències de difusió oberta, com les de Creative Commons, que cedeixen determinats drets d’explotació de les obres. En els continguts on s’apliqui aquest tipus de llicències, es permet la reutilització en les condicions que s’hi estableixin.

Propietat intel·lectual i industrial

No s’autoritza en cap cas l’ús de logotips, marques, escuts i símbols distintius de GINSA, AIE en publicacions i webs que no siguin participats o patrocinats per aquesta institució. Aquests elements d’identitat gràfica corporativa són propietat exclusiva de GINSA, AIE i estan protegits per la legislació vigent aplicable.

RESPONSABILITAT I CONDICIONS DEL CONTINGUT

GINSA, AIE no es responsable de la legalitat de la informació continguda en pàgines web de tercers que es troben enllaçades des d’aquest lloc web, així com, tampoc es responsabilitza del contingut d’aquelles planes web que es vinculen amb aquesta Web.

GINSA, AIE es reserva el dret a modificar sense previ avís diferents paràmetres de la present plana web com son la seva configuració, les condicions d’ús i el seu contingut amb la finalitat de mantenir actualitzada la seva informació.

GINSA, AIE no es responsabilitza dels usos que facin tercers de la informació continguda a la pàgina web ni de les conseqüències, danys o perjudicis causades per la utilització d’aquesta informació.

POLÍTICA DE PRIVADESA

Gestió Integral Sanitària i Assistencial, A.I.E. informa als usuaris que garanteix la confidencialitat i intimitat de les dades de caràcter personal facilitades en els formularis de la pàgina web d’acord amb el disposat en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

GINSA, AIE es reserva el dret a modificar aquesta política de privadesa per adaptar-la a les novetats legislatives en matèria de protecció de dades. 

Els usuaris son responsables de la veracitat de les dades i es comprometen a no introduir dades falses i a procedir a la modificació de les mateixes si es necessari.

Abans d’emplenar qualsevol formulari a la nostra plana web, consulta i llegeix detingudament la següent informació:

1. Qui és el responsable de les operacions de tractament de les teves dades?

Identitat: Gestió Integral Sanitària i Assistencial, AIE amb CIF V-43496652 

Adreça postal: Av. Dr. Josep Laporte, 2, 43204 Reus (Tarragona)
Telèfon: 977 31 11 28

Contacte del Delegat de Protecció de Dades: Pots contactar per adreça postal a Av. del Dr. Josep Laporte, 2, 43204 Reus (Tarragona) o a través de correu electrònic a dpd@grupsagessa.com

2. Quines dades tractem?

Quan omples el formulari de contacte ens proporciones la següent informació:

 • Nom i cognoms.
 • Adreça de correu electrònic.
 • Contingut del contacteu (Assumpte i Missatge).

Les dades personals facilitades seran incorporades en una Activitat del Tractament denominada COMUNICACIÓ, titularitat de GINSA, AIE.

3. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals i durant quant temps les conservem?

GINSA, AIE tracta les teves dades amb la finalitat de gestionar i respondre la teva sol·licitud de contacte relativa a qualsevol consulta, queixa o afirmació sobre els diferents serveis que s’ofereixen. 

Les teves dades seran conservades durant el temps necessari per complir amb la finalitat establerta i per determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar d’aquesta i del tractament de les dades.

4. Quina és la legitimació per tractar les teves dades?

La base legal per al tractament de les teves dades és la prestació del teu consentiment lliure, específic, informat e inequívoc mitjançant una clara acció afirmativa, quan omples les teves dades en el nostre formulari de contacte i marques la casella d’acceptació del tractament de les teves dades.

Les dades personals sol·licitades son necessàries per gestionar la teva sol·licitud, de manera que en cas de no facilitar les dades requerides en els camps obligatoris impossibilita que es pugui prestar el servei correctament.

5. A quins destinataris comunicarem les teves dades?

Les teves dades seran comunicades a l’entitat a la que GINSA, AIE presta els seus serveis en funció de a quina empresa li correspongui donar tràmit a la sol·licitud efectuada.

GINSA, AIE actua com a encarregada del tractament en els serveis relatius a l’Àrea de persones; Organització i Sistemes de la Informació; Àrea econòmic financera; Control de Gestió; Gestió de Clients; Comunicació; Secretaria de direcció; Àrea Jurídica; Àrea de Recursos; Docència i Protecció radiològica, de les següents entitats:

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus, SAM
 • Gestió Comarcal Hospitalària, SA
 • Centre MQ Reus, SA
 • Laboratori de Referència Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, SL
 • Fundació Sagessa-Salut
 • Fundació per a l’Atenció Social
 • Fundació per a l’Acció Educativa

Tret de les comunicacions esmentades, no es preveu cap altra cessió de dades personals excepte aquelles establertes segons la legislació vigent.

No es realitza transferència de les teves dades amb tercers països.

6. Quins drets tens com interessat quan facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a conèixer si GINSA AIE o les empreses a les quals GINSA AIE presta els seus serveis, tracta les seves dades. 

Així mateix, com a interessat tens dret a:

 • Accedir a les teves dades personals.
 • Sol·licitar la rectificació de les dades en cas de ser dades inexactes o completar-les si son incompletes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser lliurades.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en una sèrie de circumstàncies.
 • Oposar-te al tractament de les teves dades en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades en determinats supòsits.
 • No ser objecte de decisions individuals automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils.

Per exercir aquests drets, hauràs de dirigir-te per escrit a Gestió Integral Sanitària i Assistencial, AIE a la següent adreça, Av. Dr. Josep Laporte, 2, 43204 Reus (Tarragona) o a través de correu electrònic a dpd@grupsagessa.com. En qualsevol cas, has d’indicar el teu nom i cognoms, un domicili a efectes de notificació, adjuntar una fotocòpia del teu document nacional d’identitat o bé del seu equivalent i indicar expressament el dret que desitges exercir.

Així mateix, en qualsevol moment pots revocar el teu consentiment mitjançant comunicació escrita a Gestió Integral Sanitària i Assistencial, AIE a la següent adreça, Av. Dr. Josep Laporte, 2, 43204 Reus (Tarragona) o a través de correu electrònic a dpd@grupsagessa.com. En qualsevol cas, has d’indicar el teu nom i cognoms, un domicili a efectes de notificació, adjuntar una fotocòpia del teu document nacional d’identitat o bé del seu equivalent i indicar expressament el dret que desitges exercir.

En cas de no estar d’acord amb el tractament realitzat per la nostra Entitat o considerar vulnerats els teus drets, pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Catalana de Protecció de Dades al següent enllaç: http://apdcat.gencat.cat.

POLÍTICA DE GALETES 

Què són les galetes?

Les galetes o cookies són petits fitxer de text que es baixen i s’emmagatzemen a l’equip o dispositiu de l’usuari (ordinador, telèfon mòbil, Tauleta, etc) quan introdueix un lloc web en el navegador. Les dades contingudes a les galetes poden ser analitzades per GINSA, AIE per a millorar la usabilitat del web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc.

Les dades de navegació recuperades per les galetes són anònimes i no s’associen a cap persona. La informació personal ha de ser facilitada a GINSA, AIE de manera explícita per l’usuari.

Quines galetes utilitza aquesta web?

 • Tècniques: Són les necessàries per a la navegació correcta per la pàgina web. 
 • Personalitzades: Permeten a l’usuari definir les preferències (idioma o ubicació) per a la navegació per al pàgina web i que quedin establertes com a predefinides.
 • Seguretat: Utilitzem per ajudar a identificar i prevenir possibles riscos de seguretat.
 • Analítica i rendiment: Recopilen informació sobre com interactuen els usuaris amb el nostre lloc web, incloses les pàgines que més es visiten, així com altres dades estadístiques. Utilitzem aquests detalls per millorar el funcionament del nostre lloc web i per comprendre com els usuaris interactuen entre ells.
 • Contingut de tercers: El lloc web utilitza diferents aplicacions i serveis de tercers per millorar l’experiència dels visitants del lloc. Aquestes inclouen plataformes de xarxes socials com Facebook i Twitter (mitjançant l’ús de botons de compartir). Com a resultat, aquestes galetes poden ser establertes per aquests tercers i utilitzades per ells per rastrejar la seva activitat en línia. No tenim  control directe sobre la informació que es recopila en aquestes galetes. 

Com controlar l’ús i/o eliminar les galetes?

L’usuari té la opció d’impedir la generació de galetes, eliminar les galetes ja existents o  bloquejar-les mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa de navegació.

Per modificar la configuració, seguiu les instruccions següents:

 • Navegador Internet Explorer

1) Accedir a Eines. Opcions d’Internet. Privadesa

2) Clicar el següent enllaç

 • Navegador Firefox

1) Accedir a Eines. Opcions. Privadesa. Historial. Paràmetres personalitzats.

2) Clicar al següent enllaç

 • Navegador Chrome

1) Accedir a Configuració. Configuració avançada. Privadesa. Configuració del contingut

2) Clicar al següent enllaç.

 • Navegador Safari

1) Accedir a Preferències. Seguretat

2) Clicar al següent enllaç.

 • Navegador Opera

1) Accedir a Configuració

2) Clicar al següent enllaç.

Tingueu en compte que en cas de bloquejar les galetes en la vostra navegació pot suposar que determinats serveis o característiques del web no funcionin correctament.

Si voleu retirar en qualsevol moment el vostre consentiment relacionat amb aquesta política de galetes, haureu d’eliminar les que estiguin emmagatzemades a través de la configuració del vostre navegador tal i com s’ha indicat amb anterioritat.

Crèdits de les imatges de la portada

Liane Metzler

Nahuel Hawkes

Jake Thacker

Normes de convivència a les xarxes socials
Aquestes directrius generals regulen la relació de GINSA AIE, els usuaris de les xarxes socials i cada xarxa social (Twitter, LinkedIn, Youtube i/o Google+). En aquestes pàgines, perfils o canals, els fans o seguidors reben informació de l’entitat i en el seu mur poden comentar-la i compartir-la amb els amics. És el deure de tots els usuaris d’aquest lloc acatar i respectar les normes de convivència que s’estableixen a continuació i acorden assumint els que les contravinguin, les responsabilitats a les quals donessin lloc i les preceptives reclamacions que es poguessin derivar, tant de tipus civil com penal. Amb l’objecte de mantenir una relació pacífica entre tots, hem de respectar-nos i complir les normes de convivència següents: 

 1.  Tots tenim dret a la llibertat d’expressió, però recorda que els teus drets acaben on comencen els dels altres usuaris. Respecta els comentaris i els que els fan.
 2. Aquests són uns fòrums en els quals no es permetran comentaris que atemptin contra la Llei, contra els drets dels usuaris, ni es toleraran comentaris obscens, violents ni l’enviament d’arxius que contravinguin la moral, l’esperit de l’entitat, que resultin inapropiats o que puguin danyar la sensibilitat dels altres usuaris.
 3. No es permetran ofenses, insults referits al centre o contra els continguts de les notícies, ni es permetran comentaris que no siguin veraços.
 4. En cas de contravenir les normes anteriorment assenyalades, serà responsable l’usuari des del qual es van abocar aquests comentaris o es van adjuntar els arxius.
 5. Recorda que de conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) no has de publicar dades de terceres persones i evita publicar les teves dades personals.
 6. Queda totalment prohibit utilitzar aquests murs per publicar informació de productes de terceres marques o publicar enllaços que redireccionin a pàgines web de tercers aliens a GINSA AIE, així com fer spam mitjançant l’enviament massiu d’un comentari.
 7. Podran corregir-se per GINSA AIE els usos contraris a les normes de convivència en cas que es produeixi algun incompliment i s’eliminin tots aquells comentaris o documents adjunts.

La participació a les xarxes socials és absolutament voluntària, GINSA AIE les posa a la vostra disposició amb un objectiu informatiu i divulgatiu. Per tant, la llibertat de participació està lligada a l’acord individual de l’usuari amb la política de GINSA AIE.
Protecció de Dades

1. Tens dubtes sobre el tractament de les teves dades?

Contacte del Delegat de Protecció de Dades: Pots contactar per adreça postal a Av. Dr. Josep Laporte, 2, 43204, Reus (Tarragona) o a través de correu electrònic a dpd@ginsa.cat.

2. Quines dades tractem?

Quan omples l’apartat “CONTACTEU” de la nostra web ens facilites la següent informació:

 • El teu Nom i cognoms
 • El teu Correu electrònic
 • El teu dubte , consulta o suggeriment.

Les dades personals facilitades seran incorporades en un Registre d’Activitat del Tractament de Comunicació, titularitat del Responsable de Tractament.

3. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals i durant quan temps les tractem?

El Responsable de Tractament tracta les teves dades amb la finalitat de donar resposta als teus dubtes, consultes o suggeriments i poder fer valoracions/estadístiques sobre les mateixes. Les teves dades seran conservades durant el temps necessari per complir amb la finalitat establerta i per determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar d’aquesta i del tractament de les dades, en base a l’establert en la normativa legalment aplicable.

4. Quina és la legitimació per tractar les teves dades?

La base legal per al tractament de les teves dades és la prestació del teu consentiment lliure, específic, informat e inequívoc mitjançant una clara acció afirmativa, quan omples les teves dades en el nostre formulari i el signes. Les dades personals sol·licitades son necessàries per a poder donar-te resposta al teu dubte, consulta o suggeriment.

5. A quins destinataris comunicarem les teves dades?

No es preveu cap cessió de dades personals a tercers ni realitzar transferències amb tercers països excepte aquelles establertes segons la legislació vigent.

6. Quins drets tens com interessat quan facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a conèixer si es tracten les seves dades.  Així mateix, com a interessat tens dret a :

 • Accedir a les teves dades personals.
 • Sol·licitar la rectificació de les dades en cas de ser dades inexactes o completar-les si son incompletes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser lliurades.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en una sèrie de circumstàncies.
 • Oposar-te al tractament de les teves dades en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades en determinats supòsits.
 • No ser objecte de decisions individuals automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils.

Per exercir aquests drets, hauràs de dirigir-te per escrit a Delegat de Protecció de Dades de l’Entitat a la següent adreça, Av. Dr. Josep Laporte, 2, 43204 Reus (Tarragona) o a través de correu electrònic a dpd@ginsa.cat En qualsevol cas, has d’indicar el teu nom i cognoms, un domicili a efectes de notificació, adjuntar una fotocòpia del teu document nacional d’identitat o bé del seu equivalent i indicar expressament el dret que desitges exercir.

Així mateix, en qualsevol moment pots revocar el teu consentiment mitjançant comunicació escrita a Delegat de Protecció de Dades a la següent adreça, Av. Dr. Josep Laporte, 2, 43204 Reus (Tarragona) o a través de correu electrònic a dpd@ginsa.cat. En qualsevol cas, has d’indicar el teu nom i cognoms, un domicili a efectes de notificació, adjuntar una fotocòpia del teu document nacional d’identitat o bé del seu equivalent i especificant “Revocació de consentiment”. En cas de no estar d’acord amb el tractament realitzat o considerar vulnerats els teus drets, pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Catalana de Protecció de Dades al següent enllaç: http://apdcat.gencat.cat.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies