Autolica lliura dos minicotxes elèctrics a l’Hospital Sant Joan perquè els més petits puguin traslladar-se fins al quiròfan

Autolica, concessionari oficial Mercedes-Benz i Smart a la demarcació de Tarragona ha lliurat dos minicotxes  elèctrics a l’àrea pediàtrica de l’Hospital perquè els nens que han de ser intervinguts quirúrgicament puguin traslladar-se al quiròfan en aquests vehicles contribuint així a reduir l’estrès propi d’aquest tipus de situacions. Aquesta acció s’emmarca en el procés d’humanització de l’assistència, que vetlla per fer més amigable l’entorn hospitalari i més confortable l’estada, en aquest cas, dels infants i els seus familiars.  Els dos minicotxes, que poden ser conduits pels mateixos nens o mitjançant un comandament a distància, són rèpliques a petita escala de la marca Mercedes. Concretament, es tracta del GLC AMG 63S i de l’AMG GT, aquest biplaça. Els vehicles estan pensats per a nens i nenes d’entre els 3 i els 8 anys,  si bé el seu ús dependrà del pes i la talla dels infants.

A l’acte de lliurament del vehicles han participat, Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania; Francisco Manuel Escura, gerent d’Autolica i Jaume Huguet, cap de vendes d’Autolica, a més de la Direcció de l’Hospital i professionals de l’àrea quirúrgica.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies