Àrea Educativa

L’Àrea Educativa del Grup SAGESSA gestiona i coordina els centres educatius del primer cicle d’educació infantil i altres serveis relacionats, des de l’eix de programes transversals municipals d’infància i famílies.

L’Àrea Educativa del Grup SAGESSA pretén donar un servei als municipis des de l’inici de la creació dels centres i programes educatius, oferint assessorament relatiu a la preparació de l’avantprojecte, a l’elaboració de la proposta organitzativa i funcional, a la gestió externa i a tots aquells serveis que des de les entitats locals es considerin importants per a la gestió externa i el bon funcionament dels serveis educatius.

L’objectiu de l’àrea és fer la gestió i coordinació en aquests àmbits garantint la qualitat del servei, donant una resposta a les necessitats dels diferents municipis a l’empara de la normativa vigent, pel qual es regulen el primer cicle de l’educació infantil i els requisits dels centres.

D’aquesta manera es vol donar una resposta àgil i d’anticipació als reptes educatius que es plantegen en el nostre entorn garantint un servei de gestió punter i de qualitat.

Centres:

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies