Àrea Bàsica de Salut de Riudoms

L’Area Bàsica de Salut (ABS) de Riudoms inicia el seu funcionament el 15 de maig de 1995, sent la segona ABS que gestiona el GRUP SAGESSA.

Està situada dins de la comarca del Baix Camp, amb una extensió de 105,63 km2, essent la densitat de població de 83,76 hab/km2. La distància mitjana al centre d’atenció primària (CAP) és de 9 Km.

L’ABS inclou les següents poblacions: l’Argentera, Botarell, Duesaigües, Montbrió del Camp, Riudecanyes, Riudoms, Vinyols i els Arcs.

Té una població assignada de 8.863 habitants. La ubicació del CAP en l’ABS és a la població de Riudoms, ja que té la població més nombrosa amb 4.977 habitants. Les altres poblacions disposen de consultoris locals que són oberts en horari de matí, desenvolupen les seves tasques assistencials un metge i una infermera, amb suport administratiu al consultori de Montbrió.

La nostra missió és oferir una assistència sanitària d’acord a les expectatives de la comunitat, integrant els mecanismes per realitzar el diagnòstic, tractament, promoció de la salut, prevenció de malalties i reinserció social, sota els fonaments de l’evidència científica, la continüitat entre els diferents nivells assistencials, la millora permanent de la qualitat i l’optimització dels recursos, amb la finalitat de vigilar la salut de la població, tenint en compte a l’usuari des del punt de vista biopsicosocial.

Cartera de Serveis

  • Atenció directa
  • Atenció a la comunitat
  • Activitat de prevenció de la malaltia, prevenció de la salut, de diagnòstic i tractament, de rehabilitació i de reinserció social

També compta amb una unitat de medicina preventiva: l’ABS Riudoms té concertat els serveis d’una Unitat de Medicina del Treball destinada a vetllar per la salut de les persones que treballen al centre.

Responsables

Contacteu

C. de la Sardana, 3
43330 Riudoms
Tel. 977 850 440

Cap Riudoms
Tel. 977 850 440 – Fax. 977 768 383

Telèfons dels Consultoris
Montbrió del Camp 977 82 61 80
Botarell 977 83 32 47
Riudecanyes 977 83 40 50
Duesaigües 977 83 44 17
Vinyols i els Arcs 977 76 82 24

abs.riudoms@grupsagessa.com

Pàgina oficial de Facebook de l’Àrea Bàsica de Salut de Riudoms: https://www.facebook.com/abs.riudoms/

Fulls informatius

Descarregar la guia informativa de l’Àrea Bàsica de Salut de Riudoms

Descarregar el full informatiu: Les vacunes, transport i conservació (Català)
Descarregar el full informatiu: Les vacunes, transport i conservació (Castellà)

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies