Àrea Bàsica de Salut de la Selva del Camp

L’Àrea Bàsica de Salut inaugurada el dia 1 de desembre del 2000, dóna servei als municipis de la Selva del Camp, Almoster i l’Albiol. Disposa de dos centres d´atenció. Un consultori a Almoster i el CAP, ubicat a la Selva del Camp on es presta l´atenció continuada.

El terme de la Selva del Camp de 35,18 Km2 (3.518 Ha.) està situat als límits del Baix Camp amb les altres comarques, el Tarragonès i l’Alt Camp, que juntes constitueixen el Camp de Tarragona.

Estem a 7 km de Reus, on tenim el CAP II (especialistes) i l’Hospital de referència, i a 2,5 km d’Almoster on hi ha un consultori local, a 13 km de l’Albiol i a 4 km de la urbanització Masies Catalanes.

Cartera de Serveis

  • Atenció directa
  • Atenció a la comunitat
  • Activitat de prevenció de la malaltia, prevenció de la salut, de diagnòstic i tractament, de rehabilitació i de reinserció social

Responsables

Cap de l’ABS
Dra. Júlia Valero Sales
jvalero@grupsagessa.com
 
Coordinadora d’Infermeria:
Sra. Catalina Rodriguez Díez
crodriguez@grupsagessa.com

Contacteu

C. del Vilar, 2
43470 La Selva del Camp
Tel. 977 845 717
Fax. 977 845 759
abs.laselva@grupsagessa.com

Fulls informatius

Descarregar el full informatiu: Les vacunes, transport i conservació (Català)

Descarregar el full informatiu: Les vacunes, transport i conservació (Castellà)

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies