Presentació

EL Grup SAGESSA neix el 14 d’abril de 1989 amb el propòsit inicial de gestionar serveis sanitaris. Progressivament però, supera aquesta faceta fins a convertir-se en un ens que vol donar una resposta àgil i d’anticipació als reptes assistencials que es plantegen en el nostre entorn i garantir un servei capdavanter.

El Grup SAGESSA (Grup d’Assistència Sanitària i Social) és una entitat de titularitat pública dedicada a la promoció dels serveis assistencials en els seus diferents nivells és a dir:

  • Atenció hospitalària
  • Atenció primària
  • Atenció sociosanitària
  • Atenció social
  • Atenció educativa

en l’àmbit geogràfic de les comarques del sud de Catalunya.Actualment, formen part del Grup els consells comarcals de les sis comarques on està implantat (el Baix Camp, la Ribera d’Ebre, el Baix Ebre, el Priorat, la Terra Alta i el Montsià) i els centres ubicats al territori que són: l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, l’Hospital de la Santa Creu de Tortosa i l’Hospital Comarcal d’Amposta. A més d’aquests centres, durant els darrers anys se n’hi han incorporat d’altres que comparteixen els mateixos objectius i a hores d’ara el Grup el forma un equip humà de més de 3.000 professionals, que desenvolupa la seva activitat professional en equipaments sanitaris, socials i educatius.

D’altra banda, per poder impulsar la docència i la investigació en l’àmbit territorial, va constituir-se el 1997 la Fundació RECERCA, ens que fomenta la investigació i promociona la formació continuada a través de les accions i programes propis o amb entitats concertades. En definitiva, el Grup SAGESSA es compromet a vetllar pel present i futur de la qualitat assistencial de les nostres comarques.

 

 

 


Salut


Social


Educativa

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies