Alletament matern, el ball més natural entre mare i fill

Poques coses són tan naturals com la lactància materna i, alhora, generen més dubtes i indecisions entre les mares que acaben de tenir una criatura. Falsos mites, informacions incorrectes, experiències traumàtiques anteriors o, simplement, el necessari encaix entre dos éssers que inicien la seva relació provoquen que, per a algunes famílies, el període que segueix al naixement sigui (indubtablement) inoblidable però també estressant.

En el marc de les línies estratègiques que l’Hospital Sant Joan, de Reus, va iniciar el 2016 per incrementar la taxa de lactància materna exclusiva en relació a l’alta hospitalària, el centre realitza periòdicament xerrades informatives sobre alletament dirigides a embarassades i mares lactants, un recurs al qual són més que benvinguts familiars com les àvies o la parella que hauran de donar suport a la lactant en les hores decisives d’aquesta veritable aventura familiar.
Amb l’assistència d’una quinzena de persones (de les quals es comptabilitza un únic pare i un parell d’àvies) el passat 24 d’octubre s’ha realitzat la darrera d’aquestes trobades a l’hospital en les quals solen assistir de promig una vintena de gestants i mitja dotzena d’acompanyants. “És crucial que els dos escoltin el mateix, inclús les àvies perquè són persones molt properes a les mares i el tema de la lactància ha canviat molt” comenta la infermera del servei de lactància materna de l’hospital Sant Joan, Teresa Godall, alhora que recalca que “davant diferents opinions es demani suport als professionals o als grups de suport”.
El contingut complet d’aquesta informació es pot consultar a l’enllaç següent: http://reusdigital.cat/noticies/reus/alletament-matern-el-ball-mes-natural-entre-mare-i-fill
Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies