Actualització en Diabetis Mellitus tipus 2 i Risc Cardiovascular (9 de juny de 2017)

Divendres, 9 de juny de 2017, de 9 a 14 h. Aula 12 de la Unitat Docent de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Objectiu general: Conèixer i aprofundir l’evidència científica de les complicacions macrovasculars de la diabetis mellitus tipus 2 i les possibilitats de la seva prevenció primària i secundària.

Destinataris i inscripcions: Personal mèdic col·legiat del Baix Camp o comarques veïnes, de les especialitats esmentades, per ordre cronològic de petició, màxim de 200 alumnes.

Informació i sol·licituds d’inscripció: abrunet@grupsagessa.com

Descarrega el programa aquí.

Metodologia:El format de les presentacions consisitiran en una exposició de l’evidència científica i la seva aplicació pràctica al nostre medi, amb interactuació dels assistents. El perfil dels ponents és clínic i docent, es tracta de millorar la pràctica clínica amb els coneixements actualitzats. Hi ha un apartat important de taula rodona i col·loqui per millorar la coordinació interdisciplinària en els diferents àmbits (Hospital, Primària i les diverses especialitats: Endocrinologia i Nutrició, Medicina Interna, Cardiologia, Nefrologia). 

Coordinador: Dr. Josep Maria Manzanares. Unitat d’Endocrinologia. Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR).

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies