Uns 200 professionals participen a la I Jornada de Prevenció de Nafres per Pressió

Té lloc en el marc del Dia Mundial de les Nafres per Pressió i s’ha fixat com a objectiu actualitzar coneixements sobre la prevenció i els tractaments dels pacients afectats per aquesta patologia

 

La Comissió de Nafres, Ferides Cròniques i Cures de la Pell de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus organitza la I Jornada de Prevenció de Nafres per Pressió (NPP), que compta amb la participació de 200 professionals d’infermeria i auxiliars de l’àmbit hospitalari, d’atenció primària i residencial. Té lloc en el marc del Dia Mundial de les Nafres per Pressió i s’ha fixat com a objectiu actualitzar coneixements sobre la prevenció i els tractaments dels pacients afectats per aquesta “epidèmica amagada sota els llençols” com la va definir la infermera britànica Pam Hibbs a la dècada dels 80.

La jornada compta amb la presència de diversos experts que abordaran les diferents estratègies de prevenció i tractament de les NPP tant en l’àmbit domiciliari com en l’hospitalari i residencial.

 

 

Taula informativa

Simultàniament a la jornada es disposa d’una taula informativa a la rambla de l’Hospital dirigida a la ciutadania on es facilita informació sobre aquest problema de salut que afecta les persones amb dependència i majoritàriament d’edat avançada.

 

Descarregar la nota de premsa aquí.

Compartir

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web, personalitzar el contingut, advertir riscos de seguretat, analitzar el tràfic de visitants i realitzar estadístiques del lloc. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Consulta la política de galetes per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies