grupsagessa

Constituïda la comissió de seguiment del projecte "Reus, ciutat cardiosaludable"


 

alt

Ha quedat formalment constituïda la Comissió de Seguiment del projecte “Reus, ciutat cardioprotegida” que estarà formada per representants de l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus i del Departament de Salut de l'Ajuntament de Reus -d'una banda- i del Servei d'Emergències Mèdiques -de l'altra-.

Llegiu-ne més...

L’Hospital Sant Joan rep nous aparells mèdics per al fons de l’espai museístic


alt

L’espai museístic de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus incrementa el seu fons amb noves donacions. Diversos cistoscopis de principi del segle XX (per visualitzar l’interior de la bufeta de l’orina), un aparell de raig X dels anys 60, unes olives metàl·liques per la dilatació esofàgica o un aparell per administrar l’anestèsia Ombrédannesón alguns dels instruments mèdics, que han passat a formar part del fons museístic del centre hospitalari. Concretament les donacions han estat realitzades pel metges: Joan Conejero, Antoni Conca, Daniel del Castillo, Domènec Pascual i Andreu Pujol. Les noves incorporacions al fons del museu es catalogaran i seran exposades properament juntament amb noves ressenyes biogràfiques de metges, que han destacat en la pràctica mèdica a la nostra ciutat.

Llegiu-ne més...

El Banc de Sang de l’Hospital Sant Joan se suma a la Marató de Donants de Sang 2.0 a Reus


alt

Un any més el Banc de Sang de l’Hospital Sant Joan participa a la Marató de Donants de Sang 2.0 a Reus des d’avui dimarts i fins dijous. La marató s’ha posat en marxa avui a les 9 del matí i ha comptat amb la presència de la Sra. Teresa Gomis, presidenta del Grup Salut Reus i del Dr. Enric Contreras, director del Banc de Sang i Teixits a Tarragona i Terres de l’Ebre. Per a la primera jornada ja s’han fet 50 reserves i s’espera que en els tres dies de marató, l’Hospital de Reus pugui recollir o superar les 150 donacions.

La Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya va començar aquest divendres, 16 de gener al Banc de Sang a la Torre Agbar de Barcelona i compta amb la participació dels principals hospitals de Catalunya. Fins el 23 de gener s’esperen aconseguir 7.000 donacions de sang que permetin remuntar les reserves de sang, que com cada any són baixes després de les Festes de Nadal.

Reus, 20 de gener de 2015

L’Hospital Comarcal d’Amposta incorpora una Unitat de Mitja Estada Polivalent


alt

L’Hospital Comarcal d’Amposta disposa, des d’aquest mes de desembre, d’un nou recurs sociosanitari, la Unitat de Mitja Estada Polivalent (MEP), que engloba una unitat funcional interdisciplinària de convalescència i cures pal·liatives. Situada a la tercera planta del centre té, inicialment, 14 llits (amb possibilitats d’ampliació fins els 28) i el seu àmbit d’actuació és comarcal.  Manel Ferré, president del consell d’administració de l’Hospital considera que “és un pas molt important per l’Hospital, ja que permet donar resposta a una necessitat dels habitants d’Amposta i de tota la Comarca”.

Llegiu-ne més...

Pàgina 2 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>