grupsagessa

La Unitat d’Obesitat Greu de l’Hospital, acreditada com a centre d’excel·lència per l’European Association for the Study of Obesity


alt

La Unitat d’Obesitat Greu de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha estat acreditada com a centre d’excel·lència de l’European Association For The Study of Obesity (EASO), associació europea que fomenta l’estudi de l’obesitat i aglutina les diferents societats científiques de tot Europa, que investiguen aquesta malaltia crònica. L’acreditació és per 3 anys i per obtenir-la cal superar una avaluació molt exigent. Aquest alt grau d’exigència fa que a hores d’ara només hi hagi 5 unitats d’obesitat greu acreditades a tot l’Estat i una cinquantena a tot Europa.

Llegiu-ne més...

Tinc sang de cuiner recull més de 150 donacions


alt

Més d’un centenar de persones van participar ahir a la campanya tinc sang de cuiner, una iniciativa del Banc de Sang i Teixits de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils per sensibilitzar la població sobre la importància de donar sang i incrementar les donacions.

Llegiu-ne més...

Professionals del Servei d’Addiccions i Salut Mental de l’Hospital Sant Joan col·laboren al Festival Europeu de Curtmetratges (FEC)


alt
 

Professionals del Pla d’Accions sobre Drogues i el Servei d’Addiccions i Salut Mental de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus col·laboren, un any més, al Festival Europeu de Curtmetratges (FEC), que tindrà lloc a Reus entre el 9 i el 14 de març. Concretament organitzen l’espai “Drugmetratges" on a partir de la projecció de curts presentats al festival s’obre un fòrum de debat amb la participació d’uns 300 estudiants d’entre els 14 i els 18 anys de diferents centres educatius de la ciutat.

Llegiu-ne més...

L'Hospital Sant Joan acull un curs sobre els avenços en el tractament local i regional del càncer de mama


alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull avui divendres, 26 de febrer el "I Curs sobre controvèrsies en el Maneig Locoregional del Càncer de Mama", organitzat per professionals del mateix centre i de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).

Llegiu-ne més...

Un centenar de professionals participen al II Curs de Disfàgia Orofaríngia


alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull aquest divendres, 12 de febrer el II Curs de Disfàgia Orofaríngia. Amb un contingut eminentment clínic, reuneix un centenar de professionals sanitaris dedicats o interessats en la disfàgia orofaríngia: metges especialistes en otorinolaringologia, neurologia, geriatria, pneumologia, pediatria, rehabilitació o medicina interna; logopedes, dietistes-nutricionistes i infermers amb experiència o interès en aquest tema.

Llegiu-ne més...

Pàgina 2 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>