grupsagessa

Més de 300 avis de 26 centres residencials, centres de dia i SAIARS participaran als XV Ampostalímpics


alt

Més de 300 avis de 26 centres residencials, centres de dia i SAIARS (serveis d'atenció integral a la gent gran en l'àmbit rural) participaran als XV Ampostalímpics -Jornades Esportives de la Gent Gran, que tindran lloc el proper dijous, 13 d’octubre al pavelló Firal d’Amposta.

Llegiu-ne més...

Simulacre d’incendi i evacuació a l’Hospital Sant Joan


alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha dut a terme aquest matí un simulacre d’incendi i evacuació amb la participació de diverses dotacions de bombers, cossos de seguretat i protecció civil, així com d’un grup d’estudiants de medicina, que s’han posat a la pell dels pacients.

Llegiu-ne més...

Més de 150 professionals participaran a les XXII Jornades de Prevenció de Riscos Laborals


alt

Més de 150 professionals de Catalunya, Andorra, Navarra, l’Aragó i les Illes Balears participaran divendres, 7 d‘octubre a les XXII Jornades de Prevenció de Riscos Laborals en l’Àmbit Sanitari, que tindran lloc a l’auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. En aquesta ocasió s’ha escollit com a tema monogràfic els riscos als treballadors sanitaris per la manipulació i aplicació de fàrmacs perillosos.

Llegiu-ne més...

La Residència el Vilar bufa les espelmes en una setmana d’aniversari


Font: canalcamp.xiptv.cat

La Residència el Vilar torna a bufar les espelmes per commemorar que fa 13 anys que va obrir les seves portes. Un aniversari que celebren amb una setmana plena d’activitats. Les propostes pels residents s’iniciaven el dia de la diada, amb un deliciós berenar preparat per l’equip del centre, i seguien els dies posteriors amb les Olimpíades de la residència.

Llegiu-ne més...

ATIPA'T DE SALUT: Programa de pèrdua de pes de la Unitat de Nutrició de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus


Com podem cuinar un àpat equilibrat, saludable i que ens ajudi a perdre pes? En aquests vídeos, des de la Unitat de Nutrició Clínica i Dietètica, us ensenyem diferents receptes que poden servir per introduir-les dins la nostra dieta hipocalòrica de cada dia.

Llegiu-ne més...

Pàgina 2 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>