grupsagessa

La Palma s'omple per acomiadar el curs a les escoles bressol municipals de Reus


alt

Una trobada festiva amb més de 500 assistents ha posat punt i final al curs de les sis escoles bressol municipals de Reus celebrat aquesta tarda a la Palma. Els més petits han gaudit de valent amb la presència dels gegants de Reus, que no han parat de ballar durant les més de dues hores que ha durat l'acte en què també s'ha servit un berenar amb coca de xocolata.

Llegiu-ne més...

Acte d’acollida i comiat als metges residents 2014


alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha celebrat avui, 23 de maig de 2014, l’acte d’acollida i comiat dels metges residents. La ceromònia s’ha iniciat amb la conferència “La formació d’especialistes: passat, present i futur” a càrrec del Dr. Manuel Trias, director del servei de Cirurgia de l’Hospital Universitari de la Santa Creu i Sant Pau i catedràtic de Cirurgia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Posteriorment, ha tingut lloc l’acollida als nous residents i el comiat als nous especialistes amb el lliurament de diplomes, certificats i obsequi.
Enguany s’incorporen 15 nous residents procedents de les universitats de Tarragona, Lleida, Barcelona, Navarra, Saragossa, Valladolid, Alacant i València. Cal destacar que 4 dels residents provenen de la Universitat Rovira i Virgili.

Llegiu-ne més...

El conseller Boi Ruíz presideix l’acte de 25è aniversari de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre


alt

El conseller de Salut, Boi Ruíz i l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, han presidit l’acte de celebració del 25è aniversari de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, que ha tingut lloc la  tarda de divendres, 16 de maig, al Teatre Auditori La Llanterna de Móra d’Ebre. A la celebració també hi ha participat l’expresident Jordi Pujol, que l’1 de maig de 1988, va inaugurar aquest centre hospitalari que dóna servei a les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat. En la seva intervenció Pujol ha destacat l’important paper que han realitzat i realitzen els hospitals comarcals a Catalunya com a peça bàsica del model sanitari català.

Llegiu-ne més...

Els més petits pengen nius al polígon Mas de les Ànimes de Reus


Amb motiu de l'arribada de la primavera els infants de les escoles bressol municipals i serveis educatius a la infància i les famílies de Reus i Castellvell del Camp, així com els CRAE Codina i la Pastoreta de Reus van participar, dimarts, 13 de maig, en una penjada de nius als arbres (pins, alzines i murtres) del Mas de les Ànimes. Aquests arbres els van plantar fa dos anys nens i nenes d'aquests mateixos centres amb motiu del desè aniversari de la Fundació per a l'Acció Educativa.

Llegiu-ne més...

Homenatge a la Sra. Juana García Martínez, usuària de la Residència Hospital i Llars de la Santa Creu, amb motiu del seu 100 aniversari


altLa Sra. Juana García Martínez, usuària de la Residència i Llars de la Santa Creu de Jesús-Tortosa ha rebut, aquesta tarda, la medalla centenària del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i l'homenatge de l'Ajuntament de Tortosa amb motiu dels seu 100 aniversari que complia avui dimarts, 29 d'abril de 2014.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 2 de 3

<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>