grupsagessa

Tinc sang de cuiner recull més de 150 donacions


alt

Més d’un centenar de persones van participar ahir a la campanya tinc sang de cuiner, una iniciativa del Banc de Sang i Teixits de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils per sensibilitzar la població sobre la importància de donar sang i incrementar les donacions.

Llegiu-ne més...

Professionals del Servei d’Addiccions i Salut Mental de l’Hospital Sant Joan col·laboren al Festival Europeu de Curtmetratges (FEC)


alt
 

Professionals del Pla d’Accions sobre Drogues i el Servei d’Addiccions i Salut Mental de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus col·laboren, un any més, al Festival Europeu de Curtmetratges (FEC), que tindrà lloc a Reus entre el 9 i el 14 de març. Concretament organitzen l’espai “Drugmetratges" on a partir de la projecció de curts presentats al festival s’obre un fòrum de debat amb la participació d’uns 300 estudiants d’entre els 14 i els 18 anys de diferents centres educatius de la ciutat.

Llegiu-ne més...

L'Hospital Sant Joan acull un curs sobre els avenços en el tractament local i regional del càncer de mama


alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull avui divendres, 26 de febrer el "I Curs sobre controvèrsies en el Maneig Locoregional del Càncer de Mama", organitzat per professionals del mateix centre i de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).

Llegiu-ne més...

Un centenar de professionals participen al II Curs de Disfàgia Orofaríngia


alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull aquest divendres, 12 de febrer el II Curs de Disfàgia Orofaríngia. Amb un contingut eminentment clínic, reuneix un centenar de professionals sanitaris dedicats o interessats en la disfàgia orofaríngia: metges especialistes en otorinolaringologia, neurologia, geriatria, pneumologia, pediatria, rehabilitació o medicina interna; logopedes, dietistes-nutricionistes i infermers amb experiència o interès en aquest tema.

Llegiu-ne més...

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer, l’Hospital informa de la situació del càncer a les comarques de Tarragona


alt

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Càncer l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, centre de referència en oncologia per a tota la demarcació, ha facilitat dades de la situació del càncer a la demarcació de Tarragona en una conferència de premsa a la qual han participat la Sra. Montserrat Vilella, presidenta del Consell d’Administració de l’Hospital; el Dr. Josep Gumà, director de l’Institut d’Oncologia de la Catalunya Sud i el Dr. Jaume Galceran, director de la Fundació Lliga per a la Investigació i prevenció del Càncer (FUNCA). Enguany s’estima que es diagnosticaran a les comarques de Tarragona un total d’uns 4.200 nous casos de càncer dels quals un 60% en homes i un 40% en dones.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 2 de 5

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>