grupsagessa

L’Hospital d’Amposta habilita una àrea pediàtrica a urgències


Font: Canal21Ebre Youtube

L’Hospital Comarcal d’Amposta disposa des d’aquesta setmana d’una àrea pediàtrica al servei d’urgències. La voluntat és oferir un servei més específic als pacients menors de 15 anys i a les seves famílies, separant-los de l’àrea general d’urgències.

Llegiu-ne més...

Conveni de pràctiques de l'alumnat d'Educació Infantil de l'Institut Gaudí a les escoles bressol municipals de Reus


alt

La regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, en col·laboració amb el Grup Sagessa i la Fundació per a l'Acció Educativa, han acordat amb l'Instiut Gaudí la realització de pràctiques en règim d’alternança i amb Formació Dual dels estudiants del cicle d’Educació Infantil d'aquest centre educatiu a les diferents escoles bressol municipals de la ciutat. El conveni afecta l'alumnat de la Formació Professional Dual, que farà tasques de suport a les escoles bressol en qualitat d'aprenent.

Llegiu-ne més...

Més de 250 professionals participen a la Jornada: “Parlem de Continuïtat, Coordinació i Cronicitat”


alt

Més de 250 professionals de la medicina, la infermeria, el treball social, etc. participen durant el dia d’avui a la jornada “Parlem de Continuïtat, Coordinació i Cronicitat”, que té lloc a l’auditori de l’Hospital organitzada pels diferents proveïdors sanitaris del territori i la Regió Sanitària del Camp de Tarragona.

Llegiu-ne més...

L’Obra Social “la Caixa” inaugura la CiberCaixa de l’Hospital Sant Joan de Reus


alt

La regidora de Salut de Reus i presidenta de l’Hospital Sant Joan de Reus, Noemí Llauradó; el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masanai la responsable territorial de Creu Roja a Tarragona, Sònia Climent, han visitat avui la CiberCaixa Hospitalària de l’Hospital Sant Joan de Reus.

L’Obra Social “la Caixa” s’ha fet càrrec de l’aportació d’ordinadors de la CiberCaixa. Ara l’espai disposa de recursos educatius, informàtics i lúdics perquè puguin accedir-hi tots els nens i nenes ingressats a l’hospital i els seus familiars. Voluntaris de Creu Roja Joventut s’encarreguen de dinamitzar-la en els temps d’activitat lúdica recreativa.

Llegiu-ne més...

14 de juny, el #DiaD “La sang ens connecta a tots”


  • La celebració del Dia Mundial del Donant té per lema “La sang ens connecta a tots”
  • Als bancs de sang als hospitals hi haurà banderoles en les quals els donants escriuran el seu nom per formar “la cadena més bonica del món”
  • També es convida els donants a que nominin amics seus per donar sang amb una invitació especial creada per a l’ocasió
Llegiu-ne més...

Pàgina 2 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>