grupsagessa

Alumnes de l'IES de Flix participen al II Campament Intergeneracional a la Residència d'Avis


15 alumnes de l’'IES de Flix van participar, els dies 7 i 8 de maig, en el II Campament Intergeneracional de la Residència d'’Avis del municipi per tal de conèixer el dia a dia del centre i compartir experiències amb els residents tal i com ja es va fer l’'any passat.
 
L’'objectiu d’'aquesta iniciativa conjunta del centre i l’'IES és crear un ambient de convivència entre els avis i els joves de Flix per tal de potenciar la interrelació i les experiències entre generacions.

Llegiu-ne més...

Els cotxes patrulla de la Guàrdia Urbana incorporen desfibril·ladors mòbils


alt

El cos de la Guàrdia Urbana de Reus disposa de les primeres deu unitats de desfibril·ladors (vuit, instal·lades en cotxes patrulla i dues més a la caserna d’aquest cos) seguint d’aquesta manera la previsió d’implantació dels aparells DEA a la ciutat de Reus, pel que fa a equipaments públics municipals.

Llegiu-ne més...

Més d’un centenar d’experts de tot Europa participaran a la 40 Reunió anual del Grup per l'Epidemiologia i l'Enregistrament del Càncer (GRELL)


alt

Fira Reus acollirà, el dies 14 i 15 de maig, la 40a Reunió anual del Grup per l'Epidemiologia i l'Enregistrament del Càncer en els Països de Llengua Llatina (GRELL), que comptarà amb la presència de 150 experts de tot Europa. El GRELL és un grup de treball que reuneix professionals dels registres de càncer i de l'epidemiologia del càncer als països de Llengua Llatina, en la seva majoria d'Europa (Bèlgica, França, Espanya, Itàlia, Portugal, Romania, Suïssa) però també del nord d’Àfrica i de Llatinoamèrica. Aquest grup de professionals té com a objectiu millorar les condicions per a l'adequat desenvolupament d'aquestes dues disciplines que es consideren essencials per a una lluita eficaç contra un dels principals problemes sanitaris del món contemporani, el càncer.

Llegiu-ne més...

La consellera Neus Munté i l'alcalde Manel Ferré inauguren la nova Residència d'Avis d'Amposta


alt

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i l’alcalde Manel Ferré han inaugurat aquest migdia la nova Residència d’Avis d’Amposta que oferirà 160 places de residència assistida i 50 de centre de dia. Amb una inversió propera als 11 milions d’euros i gairebé 10.000 metres quadrats, l’equipament, que gestionarà Grup SAGESSA, duplica el nombre de places assistides de l’antiga Residència i Centre de Dia de la Gent Gran i permet respondre a l’augment de la demanda.

Llegiu-ne més...

Tortosa acull la XIX edició dels Premis Grup SAGESSA


alt

El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa va acollir, divendres 20 de març, l’acte de lliurament dels XIX Premis Grup SAGESSA on es va atorgar 7 premis i 4 mencions honorífiques a treballs d’investigació realitzats per professionals dels diferents centres del Grup SAGESSA. En total s’hi van presentar 212 treballs bona part dels quals han estat comunicats a congressos o publicats en revistes estatals o internacionals.

Llegiu-ne més...

Pàgina 2 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>