grupsagessa

Els hospitals Sant Joan de Reus, Joan XXIII de Tarragona i Verge de la Cinta de Tortosa incorporen una nova tècnica que millora el tractament del càncer de pulmó


alt

Els serveis de Pneumologia dels hospitals Sant Joan de Reus (HSJR), Joan XXIII de Tarragona (HJ23) i Verge de la Cinta de Tortosa (HTVC), en col·laboració amb els serveis d'Anestesiologia i d'Anatomia Patològica de l’HSJR, han posat en marxa la tècnica de l'ecobroncoscòpia (EBUS). Aquesta prova es realitza a Reus per a pacients derivats de qualsevol dels hospitals de la província. Ja s’han atès els primers 39 casos amb bons resultats.

Llegiu-ne més...

La Palma s'omple per acomiadar el curs a les escoles bressol municipals de Reus


alt

Una trobada festiva amb més de 500 assistents ha posat punt i final al curs de les sis escoles bressol municipals de Reus celebrat aquesta tarda a la Palma. Els més petits han gaudit de valent amb la presència dels gegants de Reus, que no han parat de ballar durant les més de dues hores que ha durat l'acte en què també s'ha servit un berenar amb coca de xocolata.

Llegiu-ne més...

Acte d’acollida i comiat als metges residents 2014


alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha celebrat avui, 23 de maig de 2014, l’acte d’acollida i comiat dels metges residents. La ceromònia s’ha iniciat amb la conferència “La formació d’especialistes: passat, present i futur” a càrrec del Dr. Manuel Trias, director del servei de Cirurgia de l’Hospital Universitari de la Santa Creu i Sant Pau i catedràtic de Cirurgia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Posteriorment, ha tingut lloc l’acollida als nous residents i el comiat als nous especialistes amb el lliurament de diplomes, certificats i obsequi.
Enguany s’incorporen 15 nous residents procedents de les universitats de Tarragona, Lleida, Barcelona, Navarra, Saragossa, Valladolid, Alacant i València. Cal destacar que 4 dels residents provenen de la Universitat Rovira i Virgili.

Llegiu-ne més...

Pàgina 2 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>