grupsagessa

El Centre MQ Reus traslladarà la seva activitat a l’antic hospital


El consell d’administració del Centre MQ Reus SA, reunit el passat divendres 27 de gener, ha pres la decisió estratègica de traslladar l’activitat que desenvolupa a l’immoble del carrer de Gaudí a les instal·lacions de l’antic Hospital de Sant Joan, al carrer de Sant Joan.

El trasllat mantindrà la totalitat de l’activitat del Centre MQ Reus SA, així com la continuïtat del conjunt de la plantilla de treballadors.

La decisió del consell d’administració donarà peu, pròximament, a un nou acord per a l’encàrrec de la redacció dels plans funcional, arquitectònic, d’inversions i de finançament, que han de concretar el calendari i faran possible el trasllat.
 

Llegiu-ne més...

La Clínica Terres de l'Ebre obté la millor puntuació de Catalunya en el servei de rehabilitació ambulatòria


L'enquesta de satisfacció del CatSalut situa el centre sanitari tortosí al capdavant dels 29 centres consultats del país.

El servei de rehabilitació ambulatòria de la Clínica Terres de l'Ebre (CTE) ha estat puntuat pels seus usuaris amb la millor nota de la trentena de centres sanitaris de Catalunya inclosos en l'enquesta de satisfacció realitzada pel Servei Català de la Salut (CatSalut). La CTE ha obtingut una puntuació de 8,98 sobre 10, per damunt de la mitjana catalana, que és del 7,77.

Llegiu-ne més...

Cauen les donacions de sang per Nadal


FONT: Canal Reus TV

La direcció la marquen aquestes tres persones que, altruistament, s'han decidit per donar sang a l'Hospital Sant Joan. Tots els seus motius, novells en la donació o uns experts. Sigui com sigui, allò important es manté intacte: la sang.

Llegiu-ne més...

Un brot de grip ha posat en alerta els hospitals de Catalunya


FONT: Canal Camp Notícies

Un brot de grip ha posat en alerta els hospitals de Catalunya, després d’uns dies de tenir les sales d’espera saturades per pacients. Els centres mèdics han detectat un repunt d’aquest virus, que ha col·lapsat els recursos dels que disposen. Així doncs, els Centre d’Atenció Primària i els hospitals han iniciat una campanya de recomanacions per als pacients amb grip i les persones que hi conviuen.

Llegiu-ne més...

L’Alan ha estat el primer nadó del 2017 a Reus


alt

A dos quarts de quatre de la tarda ha nascut, a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Alan el primer nadó del 2017 a Reus. De part normal ha pesat 3,690 Kg, fa 50 cm i tant la mare com el nen es troben perfectament.

Llegiu-ne més...

Pàgina 2 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>