grupsagessa

Visita del Comitè Organitzador del Mundial de Patinatge Reus 2014


alt

El Comitè Organitzador del Mundial de Patinatge Artístic Reus 2014 va realitzar dimarts, 11 de març, una visita a l’Hospital Universitari Sant Joan per tal de conèixer -in situ- les instal·lacions d’aquest equipament sanitari.

Una trobada en la que hi van prendre part, entre altres, la Sra. Teresa Gomis, presidenta del Grup Salut Reus; la Sra. Anna Figuera, directora d’Infermeria del centre i la Sra. Carme Casajuana, coordinadora del Servei de Fisioteràpia i Rehabilitació del centre. I per part del citat Comitè,  el Sr. Sebastià Domènech, regidor d’Esports del consistori reusenc; el Sr. Carmelo Paniagua, president de la Federación Española de Patinaje i el Sr. Carlos Gascón, sostdirector general d’Alta Competició del Consejo Superior de Deportes.

Llegiu-ne més...

Principi d'acord perquè l'Hospital Sant Joan pugui acollir el Centre d’Hemodiàlisi de Reus


alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i Fresenius Medical Care Services Catalunya han signat un acord d’intencions per promoure l’atenció integral a pacients amb malaltia renal crònica a l’àrea del Baix Camp, que contempla el trasllat del Centre d’Hemodiàlisi de Reus, situat a l’Avinguda dels Països Catalans, a les instal·lacions de l’Hospital. La signatura d’aquest acord ha anat a càrrec de la Sra. Teresa Gomis, presidenta del Grup Salut Reus i el Sr. Carles Merino, gerent de la Regió Mediterrània de Fresenius i responsable del Centre d'Hemodiàlisi de Reus, i estableix que en el termini de 6 mesos s’ha de presentar un projecte d’atenció integral als malalts amb malaltia renal crònica. A la signatura del conveni també van ser-hi presents el Sr. Armin Kardh, director general de Fresenius i el Dr. Jordi Colomer, director general del Grup SAGESSA.

Llegiu-ne més...

El Dr. Jordi Colomer i Mascaró assumeix la Direcció general del Grup SAGESSA


El Dr. Jordi Colomer i Mascaró, llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en cirurgia general i de l’aparell digestiu i doctor en Medicina ha assumit avui, dimarts, 25 de febrer, la Direcció general de GINSA AIE i de les entitats gestionades pel Grup SAGESSA (Direcció general del Grup SAGESSA). Durant el matí, el Dr. Colomer, acompanyat per l’alcalde de Reus, Sr. Carles Pellicer i la presidenta del Grup Salut Reus, Sra. Teresa Gomis, ha fet diverses reunions de presentació amb els directius del Grup, els caps de servei i comandaments de l’Hospital i de la resta de centres i serveis del Grup Salut Reus i, també, amb el comitè d’empresa de l’Hospital Sant Joan. En els propers dies té previst presentar-se als professionals de la resta de centres del Grup. El Dr. Colomer ha explicat que assumeix la Direcció general del Grup amb voluntat “d’ajudar a la institució a donar resposta als nous reptes assistencials que té la societat i fer-ho amb transparència econòmica i clínica”.

Llegiu-ne més...

El Servei d’Urgències de la Clínica Terres de l’Ebre, entre els més ben valorats de Catalunya pels usuaris


En l’enquesta que el CatSalut fa anualment entre els hospitals de Catalunya, la Clínica Terres de l’Ebre (CTE) ha quedat més ben posicionada que la mitjana dels centres catalans en tots i cadascun dels 31 ítems valorats pels usuaris. Aquests ítems inclouen comoditat i condicions, temps d’espera i de visita, tracte personal dels professionals, informació rebuda pels usuaris i els familiars, intimitat, organització i resolució del problema.

Llegiu-ne més...

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus fa donació de material de l’antic hospital al Banc d’Ajudes Tècniques


L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus fa donació de material de l’antic hospital, llits elèctrics, llits articulats, matalassos d’escuma..., al Banc d’Ajudes Tècniques (BAT) de l’Ajuntament de Reus. Amb aquesta donació el BAT iniciarà la seva activitat amb l’objectiu que unes 200 persones es puguin beneficiar enguany d’aquest nou servei, que l’Ajuntament ofereix, des d’aquest mes de gener, a través de la Fundació Pere Mata. La selecció de les persones que es poden beneficiar del servei és competència de l’Àrea de Benestar Social, la qual treballarà en xarxa amb els serveis sanitaris i sociosanitaris de la ciutat, per tal d’establir un circuit amb l’objectiu que totes les persones usuàries d’aquests centres que necessitin ajudes tècniques se’n puguin beneficiar.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 2 de 3

<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>