grupsagessa

Més d’un centenar d’experts de tot Europa participaran a la 40 Reunió anual del Grup per l'Epidemiologia i l'Enregistrament del Càncer (GRELL)


alt

Fira Reus acollirà, el dies 14 i 15 de maig, la 40a Reunió anual del Grup per l'Epidemiologia i l'Enregistrament del Càncer en els Països de Llengua Llatina (GRELL), que comptarà amb la presència de 150 experts de tot Europa. El GRELL és un grup de treball que reuneix professionals dels registres de càncer i de l'epidemiologia del càncer als països de Llengua Llatina, en la seva majoria d'Europa (Bèlgica, França, Espanya, Itàlia, Portugal, Romania, Suïssa) però també del nord d’Àfrica i de Llatinoamèrica. Aquest grup de professionals té com a objectiu millorar les condicions per a l'adequat desenvolupament d'aquestes dues disciplines que es consideren essencials per a una lluita eficaç contra un dels principals problemes sanitaris del món contemporani, el càncer.

Llegiu-ne més...

La consellera Neus Munté i l'alcalde Manel Ferré inauguren la nova Residència d'Avis d'Amposta


alt

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i l’alcalde Manel Ferré han inaugurat aquest migdia la nova Residència d’Avis d’Amposta que oferirà 160 places de residència assistida i 50 de centre de dia. Amb una inversió propera als 11 milions d’euros i gairebé 10.000 metres quadrats, l’equipament, que gestionarà Grup SAGESSA, duplica el nombre de places assistides de l’antiga Residència i Centre de Dia de la Gent Gran i permet respondre a l’augment de la demanda.

Llegiu-ne més...

Tortosa acull la XIX edició dels Premis Grup SAGESSA


alt

El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa va acollir, divendres 20 de març, l’acte de lliurament dels XIX Premis Grup SAGESSA on es va atorgar 7 premis i 4 mencions honorífiques a treballs d’investigació realitzats per professionals dels diferents centres del Grup SAGESSA. En total s’hi van presentar 212 treballs bona part dels quals han estat comunicats a congressos o publicats en revistes estatals o internacionals.

Llegiu-ne més...

L’Hospital Comarcal d’Amposta incorpora un dels sistemes ecogràfics més innovadors del mercat


alt

L’Hospital Comarcal d’Amposta es dota amb l’última tecnologia en ultrasons i amb un sistema ecogràfic més innovador del mercat. Es tracta d’un equip de la multinacional Philips, anomenat Affiniti, que aporta una excel·lent qualitat d’imatge, de manera no invasiva, i permet obtenir resultats de manera més ràpida i segura, la qual cosa suposa reduir el temps d’examen dels pacients d’entre un 15% i un 30 %.

Llegiu-ne més...

La jornada “Big data i salut” presenta a Reus projectes punters a Catalunya


alt

El proper 26 de febrer, l’Auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acollirà la jornada Big data i salut, organitzada per aquest centre sanitari, per l’Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mata i per l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV,) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

Llegiu-ne més...

Pàgina 2 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>