grupsagessa

L’Hospital Sant Joan lidera un programa innovador de detecció precoç de la hipercolesterolèmia familiar en la població infantil


alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus porta a terme, des de fa un any un programa innovador a tota la demarcació, de detecció precoç de la hipercolesterolèmia familiar (HF) en la població infantil. Aquest programa va ser presentat el passat 7 d’octubre davant els mitjans de comunicació.

Llegiu-ne més...

L’Hospital Sant Joan rep la visita d’una delegació del Ministerio de Salud d’Hondures


alt

L'Hospital ha rebut, avui dimecres 24 de setembre, una delegació del Ministerio de Salud del govern d'Hondures encapçalada per la Dra. Sandra Pinel, viceministra de Serveis de Salut. La visita s'emmarca en el projecte que el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) realitza en aquest país: "Assistència tècnica per l'enfortiment de la gestió hospitalària en tres hospitals de la Secretaria de Salut d'Hondures”, finançat pel Banc Interamericà de Desenvolupament.

Llegiu-ne més...

Els hospitals Sant Joan de Reus, Joan XXIII de Tarragona i Verge de la Cinta de Tortosa incorporen una nova tècnica que millora el tractament del càncer de pulmó


alt

Els serveis de Pneumologia dels hospitals Sant Joan de Reus (HSJR), Joan XXIII de Tarragona (HJ23) i Verge de la Cinta de Tortosa (HTVC), en col·laboració amb els serveis d'Anestesiologia i d'Anatomia Patològica de l’HSJR, han posat en marxa la tècnica de l'ecobroncoscòpia (EBUS). Aquesta prova es realitza a Reus per a pacients derivats de qualsevol dels hospitals de la província. Ja s’han atès els primers 39 casos amb bons resultats.

Llegiu-ne més...

Pàgina 2 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>