grupsagessa

El centres del Grup SAGESSA obtenen quatre premis al IV Curs d’Infermeria quirúrgica de les Terres de l’Ebre 2015


Els dies 20 i 21 de novembre es va celebrar el IV Curs d’Infermeria Quirúrgica de les Terres de l’Ebre, al centre cívic de Ferreries de Tortosa, i els centres del Grup SAGESSA van destacar obtenint quatre premis:
- Cesària Humanitzada. Clínica Terres de l’Ebre. Millor comunicació.
- Accés venòs ecogiat. Hospital Comarcal Mora d’Ebre. Millor Comunicació.
- Instrumentació d’infermeria en l’artroscòpia de maluc. Hospital Comarcal d’Amposta. Millor Pòster.
- Comunicació de qualitat en els canvis de torn d’infermeria: Instrument d’excel·lència infermera. Clínica Terres de l’Ebre. Millor Pòster.

Llegiu-ne més...

La II Jornada d’Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l’Ebre -1r. Curs de Càncer colorectal- reunirà 200 professionals


alt

Uns 200 professionals, entre diplomats d’infermeria, tècnics auxiliars en cures d’infermeria, tècnics especialistes de farmàcia i tècnics especialistes en radioteràpia participaran en la II Jornada d’Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l’Ebre, que tindrà lloc els dies  19  i 20 de novembre a l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus.

Llegiu-ne més...

L’Hospital de la Santa Creu de Jesus i la Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa promouen l’alimentació mediterrània en acreditar AMED els seus menjadors laborals i cafeteries


alt

El treball conjunt entre l’Hospital de la Santa Creu, la Clínica Terres de l’Ebre i l’Agència de Salut Pública de Catalunya, dins del PAAS (Pla Integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable), ha fet possible assolir aquesta acreditació de qualitat.

Llegiu-ne més...

Una cinquantena d’infants inclosos en el projecte DECOPIN participaran en tallers d’hàbits cardiosaludables


alt

Una cinquantena d’infants, d’entre 5 i 12 anys, inclosos en el projecte DECOPIN (detecció precoç de la hipercolesterolèmia familiar en la població infantil), participaran als tallers d’hàbits cardiosaludables, que ha dissenyat i organitzat la Unitat de Medicina Vascular i Metabolisme de l’Hospital Universitari Sant Joan.

Llegiu-ne més...

L’Hospital de Móra d’Ebre rep la visita d’un laboratori mòbil de formació continuada, que permet practicar tècniques de reconstrucció d’articulacions


alt

L’Hospital de Móra d’Ebre va rebre ahir dijous, 12 de novembre la visita d’un laboratori mòbil on l’equip de traumatòlegs del centre va poder realitzar tècniques artroscòpiques de reconstrucció de les articulacions de maluc, genoll, colze i turmell així com de cirurgia de mà i peu.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 4 de 5

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>